ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ο Ζελένσκι ζητάει F-16 και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για χτύπημα ρωσικών εδαφών!

Αν τα δώσουν οι δυτικοί τότε...

Αποφασισμένη να φέρει τον πλανήτη πιο κοντά σε έναν καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο είναι η δουλική ηγεσία της Ουκρανίας!

Ο Ζελένσκι και οι συν αυτώ, πριν καλά καλά σταλθούν τα πρώτα άρματα Leopard και Abrams τώρα έχουν νέες απαιτήσεις!

Ζητούν από τα νατοϊκά κράτη να στείλουν και μάλιστα σύντομα αμερικανικής κατασκευής μαχητικά και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, προφανώς για να χτυπήσουν βαθιά το ρωσικό έδαφος.

Τυχόν παράδοσή τους θα προκαλέσει ΜΑΖΙΚΑ ΡΩΣΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, που θα ισοπεδώσουν όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και τις χώρες προέλευσης των πυραύλων.

Ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, Αντρίι Γέρμακ, είπε ότι χρειάζονται εκατοντάδες άρματα μάχης.

Από την πλευρά του ο Ουκρανός πρόεδρος, Β Ζελένσκι, ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ και ζήτησε να προστεθούν στις δεσμεύσεις των ΗΠΑ και της Γερμανίας πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς και μαχητικά αεροσκάφη.

«Κάθε είδος όπλου που ζητάμε, το χρειαζόμασταν και χθες. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία θα αποκτήσει μαχητικά αεροσκάφη τέταρτης γενιάς το συντομότερο δυνατό», λέει την ίδια στιγμή ο Γιούρι Σακ, σύμβουλος του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας

Τα πρόσφατα γεγονότα και η εμπειρία μας από τον 11μηνο πόλεμο έχουν δείξει πως μέχρι στιγμής, έστω και με καθυστερήσεις, οι δυτικές χώρες έχουν δώσει λίγο-πολύ ό,τι όπλο έχουν ζητήσει οι Ουκρανοί.

Θα το κάνουν και τώρα; Ήδη στη Ρωσία “βράζουν” με την επιστροφή των γερμανικών αρμάτων στο μέτωπο της ανατολικής Ευρώπης.

(φωτο:pixabay)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί