Ο Πούτιν επιθεωρεί ΝΕΑ ΑΡΜΑΤΑ και στέλνει μήνυμα στους εχθρούς της Ρωσίας, vid

Η Ρωσία συνεχώς προετοιμάζεται για το αναπόφευκτο...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Τούλα την Παρασκευή επισκεπτόμενος την αμυντική εταιρεία Shcheglovsky Val, μια εταιρεία κατασκευής προηγμένων όπλων.

Η εταιρεία κατασκευάζει τα αντιαεροπορικά οχήματα μάχης Pantsir-S και Pantsir-S1 πυραύλων και πυροβόλων όπλων (και επίσης εντοπιστές στόχων, ραντάρ πολλαπλών χρήσεων του συστήματος), τους πυργίσκους Bakhcha και Berezhok, τα αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα Kornet-EM τοποθετημένα σε Οχήματα Tigr και μονάδες μάχης που αποτελούν μέρος του συστήματος αντιαεροπορικών πυραύλων και πυροβόλων όπλων Pantsir-M με βάση το πλοίο.

Το εργοστάσιο κατασκευάζει επίσης πρωτότυπα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των μη επανδρωμένων πυργίσκων και των μονάδων μάχης Epokha, Kurganets, Bumerang και Armata. Επιπλέον, η Shcheglovsky Val αναπτύσσει την ικανότητα συντήρησης και αναβάθμισης οχημάτων μάχης.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε νωρίτερα ότι στην Τούλα, ο Πούτιν θα έχει επίσης συνάντηση με τους επικεφαλής εταιρειών αμυντικής βιομηχανίας.

Βίντεο που δημοσίευσαν ρωσικά ΜΜΕ δείχνει τον “Τσαρ Βλαντ” να ανεβαίνει σε ένα από τα καινούργιας παραγωγής άρματα μάχης:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί