ΝΑΤΟ: «Μεταφορά δυνάμεων κατά της Ρωσίας από ελληνικά και τουρκικά λιμάνια» – ΧΑΡΤΗΣ

Οι νατοϊκοί δεν μιλούν μόνο για "ένα" ελληνικό λιμάνι!!!

«Το ΝΑΤΟ αναπτύσσει πολλαπλούς «χερσαίους διαδρόμους» για να σπεύσει αμερικανικά στρατεύματα και τεθωρακισμένα στην πρώτη γραμμή σε περίπτωση μεγάλου ευρωπαϊκού χερσαίου πολέμου με τη Ρωσία», μεταδίδουν σήμερα δυτικά ΜΜΕ σε ακόμα μία ένδειξη κλιμάκωσης του πολέμου με τη Ρωσία.

«Αμερικανοί στρατιώτες θα προσγειώνονταν σε ένα από τα πέντε λιμάνια και θα διοχετευόντουσαν κατά μήκος προσχεδιασμένων υλικοτεχνικών διαδρομών για να αντιμετωπίσουν μια πιθανή επίθεση από τη Μόσχα», αποκάλυψαν νατοϊκοί αξιωματούχοι στην Telegraph.

Τα υπάρχοντα σχέδια προβλέπουν ότι τα αμερικανικά στρατεύματα αποβιβάζονται σε ολλανδικά λιμάνια πριν επιβιβαστούν σε τρένα που τους μεταφέρουν μέσω της Γερμανίας και μετά στην Πολωνία.

Ωστόσο, γίνονται επίσης παρασκηνιακές ρυθμίσεις για την επέκταση των διαδρομών σε άλλα λιμάνια για να διασφαλιστεί ότι η επίγεια γραμμή επικοινωνίας δεν μπορεί να διακοπεί από τις δυνάμεις της Μόσχας.

Ο Υποστράτηγος Alexander Sollfrank, ο Αρχηγός της διοικητικής μέριμνας Jsec του ΝΑΤΟ, δήλωσε στην The Telegraph:

«Η Ουκρανία υποφέρει πολύ από αυτές τις ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στα υλικοτεχνικά συστήματα».

Ωστόσο -και εδώ είναι η πλέον άσχημη εξέλιξη για την Ελλάδα- η «γειτονιά» μας φαίνεται πως αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία μαζική μεταφορά νατοϊκών δυνάμεων κατά της Ρωσίας!!

Αυτά που μεταδίδονται καθιστούν τις Ιταλία, Ελλάδα και Τουρκία έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της πυρηνικής Ρωσίας, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για την μοίρα των τριών αυτών κρατών:

«Εάν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ που εισέρχονται από την Ολλανδία χτυπηθούν από ρωσικούς βομβαρδισμούς ή καταστραφούν λιμάνια της βόρειας Ευρώπης, η Συμμαχία πρόκειται να στραφεί σε λιμάνια στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Από τα ιταλικά λιμάνια, τα αμερικανικά στρατεύματα θα μπορούσαν να μεταφερθούν μέσω ξηράς μέσω της Σλοβενίας, της Κροατίας στην Ουγγαρία, η οποία μοιράζεται σύνορα με την Ουκρανία.

Παρόμοια σχέδια υπάρχουν για μεταφορά δυνάμεων από τουρκικά και ελληνικά λιμάνια μέσω Βουλγαρίας και Ρουμανίας για να φτάσουν στην ανατολική πλευρά της συμμαχίας».

Ο ΧΑΡΤΗΣ (Δείτε ΕΔΩ) που δημοσιεύτηκε από το βρετανικό μέσο και αποτυπώνει τους κύριους άξονες μεταφοράς στρατευμάτων στην Ανατολική Ευρώπη τα λέει ΟΛΑ!!

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί