Μπλεγμένα ακόμα και σε εμπόριο οργάνων στην Ουκρανία. είναι τα μέλη της αμερικανικής μισθοφορικής οργάνωσης «MOZART».
Υποτίθεται ότι η συγκεκριμένη οργάνωση ιδρύθηκε ως το αντίπαλο δέος της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, η οποία με τη σειρά της συμμετέχει στις απελευθερώσεις εδαφών στην Ουκρανία.
ΩΣΤΟΣΟ αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι πως οι Αμερικάνοι της Μοzart δεν έχουν θεαθεί μέχρι σήμερα σε μάχες δίπλα στον Ουκρανικό στρατό, γιατί απλούστατα δεν είναι μάχιμη μονάδα.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ παρουσιάζονται ως “πτωματοφάγοι” Ουκρανών στρατιωτών!!!
Καταγγελίες Ρώσων κάνουν λόγο για «περίεργα γεγονότα» με πρωταγωνιστές τους Αμερικανούς της Mozart:
«Δεν είναι καν μία ιδιωτική στρατιωτική εταιρία αλλά μία ιδιωτική εταιρία security και αυτή η μικρή εταιρία επιβλέπει μεγαλύτερες. Είναι μία σύμπραξη Ουκρανικών-Αμερικανικών συμφερόντων. Το μισό προσωπικό των γιατρών και νοσοκόμων της Mozart προέρχονται από τον χώρο των ασφαλειών ζωής.
Κάποιος έτυχε να βρίσκεται στο πεδίο της μάχης και για κακή του τύχη τραυματίστηκε σοβαρά και εντελώς συμπτωματικά τυγχάνει να φέρει την ιδιότητα του στρατιώτη και με τη σωστή ομάδα αίματος. Και μέσω των ασφαλειών ζωής τα όργανά του μεταμοσχεύονται σε άλλο άτομο και ο τραυματίας καταχωρείται ως νεκρός. Έτσι είναι τακτοποιημένα όλα ώστε να μην φαίνεται το όνομα του ‘δικαιούχου’».
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Μητσοτάκης για Γλύκατζη-Αρβελέρ: Η διαδρομή της είναι μία διαρκής απόδειξη της δύναμης της θέλησης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οι 8 δράστες για δεκάδες κλοπές, με λεία “μαμούθ” άνω των 400.000 ευρώ
- Κ. Πιερρακάκης προσερχόμενος στο Eurogroup: Είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε τον διεθνή ρόλο του ευρώ
- Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντιβάλ – Είχε παίξει στις ταινίες “Ο Νονός” και “Αποκάλυψη Τώρα”
- Αττική: Παρίσταναν τους ηλεκτρολόγους και εξαπατούσαν τα θύματά τους – Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις
- Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση 55χρονου από τη Χαλκιδική – Εντοπίστηκε νεκρός στις Συκιές Θεσσαλονίκης
- Αυστρία: Δίωξη για τρομοκρατία σε 21χρονο που σχεδίαζε επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ
- Η τελευταία χρονιά πριν τις εκλογές! Τι είπε ο Μητσοτάκης με αναφορά στα «αβέβαια χρόνια» που έρχονται
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο πληθωρισμός και η ακρίβεια φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- ΕΕΔ: “Αξιώνουμε πλήρη ενημέρωση για τους σχεδιασμούς σχετικά με την εισαγωγή της AI στη Δικαιοσύνη”









