Μετά τη συντριπτική ήττα των Ουκρανών ο Αρεστόβιτς σε παραλήρημα: Οι κομμάντος μας επιτίθενται

Το έδαφος του εργοστασίου Azot ελέγχεται πλήρως από τα στρατεύματα της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ρωσικού ΥΠΑΜ:

Το έδαφος του εργοστασίου Azot ελέγχεται πλήρως από τα στρατεύματα της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR.

Ολόκληρη η αριστερή όχθη των Seversky Donets εντός των συνόρων του LPR τέθηκε υπό τον έλεγχο της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR

Οι μονάδες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR, με την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, απελευθέρωσαν πλήρως το Severodonetsk, το Borovskoye, το Voronovo και το Sirotino του LPR

Το Reuters επικαλούμενο αναφορά του TASS σε δηλώσεις της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι τα ρωσικά στρατεύματα ανέστειλαν την επιχείρηση για την απομάκρυνση αμάχων από το εργοστάσιο χημικών στο Σεβεροντονέτσκ, για λίγες ώρες, αφότου οι δυνάμεις της Μόσχας κατέλαβαν την πόλη.

Ο γνωστός σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ολεξίι Αρεστόβιτς, πάλι σε παραλήρημα, μετά την βαριά ήττα των Ουκρανών, ανέφερε ότι άνδρες των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων εξακολουθούν να βρίσκονται στο Σεβεροντονέτσκ. κι ότι ουκρανοί κομάντος εξαπολύουν επιθέσεις κατά των ρώσων εισβολέων στην περιοχή.

Ενώ ο Ζελένσκι ανέφερε σε μήνυμά του ότι η Ουκρανία θα ανακτήσει όλες τις πόλεις που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις, ανάμεσά τους και το Σεβεροντονέτσκ, που έπεσε χθες στα χέρια των Ρώσων.

Μέσα στις πομπώδεις δηλώσεις του ανέφερε όμως ότι η χώρα του επλήγη κατά τις τελευταίες 24 ώρες από 45 ρωσικούς πυραύλους και ρουκέτες, κατά τα άλλα νικάνε!

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί