«Μας χτύπησαν αμερικανικοί πύραυλοι»: Οι Ρώσοι παρουσιάζουν ντοκουμέντα, vid

«Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο οριακά σημεία του πολέμου», λένε Ρώσοι αναλυτές.

Το ουκρανονάτο φέρεται να χρησιμοποίησε το αμερικανικό πυραυλικό σύστημα HIMARS για να επιτεθεί σε κατοικημένη περιοχή στο Belgorod.

Πάνω από 10 πύραυλοι αναχαιτίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μία επίθεση κατά την οποία δεν προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ωστόσο ρωσικά κανάλια επικοινωνίας στο Telegram μεταδίδουν πως αυτό γίνεται «πρώτη φορά» πάνω από ρωσική πόλη.

«Η πολεμική χρήση αυτού του τύπου όπλου δεν είναι δυνατή χωρίς τη συμβολή Δυτικών Στρατιωτικών. Προφανώς πρόκειται για επίθεση συντονισμένη με δυτικούς επιμελητές».

Αυτό συνέβη μόλις λίγες μέρες αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένες χώρες της Ε.Ε. (βλ. Γερμανία) άναψαν το πράσινο φως στα πλήγματα ρωσικών εδαφών με δυτικά όπλα!

Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που απεικονίζουν συντρίμμια πυραύλων HIMARS από την επαρχία Belgorod που δημοσίευσαν Ρώσοι στρατιώτες.

Οι συγκεκριμένοι αμερικανικοί πύραυλοι φέρονται να καταρρίφθηκαν πάνω από κατοικημένες περιοχές. Τα θραύσματά τους δεν φαίνεται να προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, δείγμα του ότι εξωθούν τη Ρωσία του Πούτιν στα άκρα, προκαλώντας την επί της ουσίας να ρίξει πυρηνικά!!!

Το κλίμα στη Μόσχα είναι βαρύ, με φόντο και τις τελευταίες απειλές Μεντβέντεφ, με τον Έλληνα δημοσιογράφο, Θανάση Αυγερινό, να επισημαίνει πως «κόκκινη γραμμή» για τη Ρωσία θεωρείται η αποστολή F-16 στην Ουκρανία, καθώς αυτά θα αντιμετωπιστούν ως «δυνητικοί φορείς πυρηνικών όπλων»:

«Όταν πετά ένα F-16 δεν θα μπορεί να γνωρίζει η Μόσχα εάν μεταφέρει πυρηνικό όπλο ή όχι. Επίσης έχει γίνει λόγος για τα αεροδρόμια από τα οποία απογειώνονται, εάν δηλαδή απογειώνονται από νατοϊκές χώρες»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-PAP photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί