«Όχι» από ΗΠΑ σε κατάπαυση πυρός! Σπρώχνουν τους Ουκρανούς στον αφανισμό, vid

Συγκλονιστική παραδοχή on camera!

Λίγες μόνο ώρες μετά την θρασύτατη δήλωση του John Kirby από τον Λευκό Οίκο για την Ουκρανία, ήταν η σειρά του Άντονι Μπλινκεν να πάρει θέση για τη σύμπραξη Ρωσίας-Κίνας στο ουκρανικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επέκρινε δημόσια την ειρηνευτική πρόταση της Κίνας για την Ουκρανία, προειδοποιώντας τον πλανήτη να μην «ξεγελαστεί» από την προσπάθεια της Μόσχας να “παγώσει” τον πόλεμο.

«Η έκκληση για κατάπαυση του πυρός που δεν περιλαμβάνει την απομάκρυνση των ρωσικών δυνάμεων από το ουκρανικό έδαφος θα υποστήριζε ουσιαστικά την επικύρωση της ρωσικής κατάκτησης.

Μια κατάπαυση του πυρός τώρα χωρίς βιώσιμη λύση θα επέτρεπε στον Πρόεδρο Πούτιν να ξεκουραστεί και να επανεγκαταστήσει τα στρατεύματά του και στη συνέχεια να ξαναρχίσει τον πόλεμο σε μια εποχή πιο συμφέρουσα για τη Ρωσία».

Είναι φανερό πως οι διεθνιστές επιμένουν στην τακτική του “μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό”, στέλνοντας αμέτρητους τόνους με πολεμικό υλικό και κρατώντας τον πόλεμο με τη Ρωσία αυστηρά εντός ουκρανικών συνόρων.

Βολεύονται τόσο από την φτωχοποίηση των πολιτών στη Δύση, όσο και από την σταδιακή (και αναπόφευκτη εν τέλει) είσοδο της Ρωσίας σε “πολεμική οικονομία”:

(φωτο:freepik)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί