Κάζο! Οι Ρώσοι κατέλαβαν πόλη-ορόσημο, στην οποία… έστηνε φιέστες ο Ζελένσκι, vid

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Ζελένσκι είχε... τραβήξει βίντεο από την περιοχή, λέγοντας πως η πόλη παρέμενε δήθεν σε ουκρανικά χέρια.

Το Κουπιάνσκ, μία πόλη-ορόσημο της επαρχίας του Χαρκόβου, βρίσκεται υπό τον έλεγχο ρωσικών μονάδων.

Αυτό γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, προσθέτοντας πως οι δυνάμεις του προωθούνται σε αρκετά σημεία του αχανούς μετώπου.

«Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαλείφουν αυτή τη στιγμή μικρούς σχηματισμούς των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και καθαρίζουν κτίρια και υπόγεια από διάσπαρτες εχθρικές ομάδες».

Το ειρωνικό της όλης υπόθεσης είναι πως λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε μεταβεί στην είσοδο της Κουπιάνσκ, τραβώντας με το κινητό του βίντεο με φόντο μία ταμπέλα!

Αρκετοί βέβαια αμφιβητούν ακόμα και το ότι τόλμησε να μεταβεί στις αρχές Δεκεμβρίου ο Ουκρανός πρόεδρος και μιλούν για «fake βίντεο».

Ο αρχηγός λόχου του 1427ου Συντάγματος Μηχανοκίνητων Τυφεκιοφόρων του 6ου Στρατού Συνδυασμένων Όπλων με το διακριτικό κλήσης «Uran» δήλωσε ότι εκτελεί αποστολές σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης:

«Βρίσκομαι στο Κουπιάνσκ στην οδό 1ης Μαΐου, όπου ενεργώ με επιτυχία με τη μονάδα μου. Θα παραμείνουμε στις θέσεις μας στην πόλη συνεχίζοντας να εξαλείφουμε μικρές ομάδες του εχθρού, που προσπαθούν να κρυφτούν».

«Η μονάδα μου εκτελεί με επιτυχία αποστολές σε εργοστάσια και κτίρια του Κουπιάνσκ. Όπως μπορείτε να δείτε, εδώ δεν υπάρχουν καθόλου ουκρανικά στρατεύματα», δήλωσε άλλος Ρώσος στρατιώτης στο βίντεο που αναπαρήγαγε το ρωσικό ΥΠΑΜ:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo αρχείου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί