Καταιγιστικά χτυπήματα σε Νικολάεφ-Χερσώνα: “Να απελευθερωθεί ΟΛΗ η Ουκρανία” – Η ΠΑΓΙΔΑ των Ρώσων, ΧΑΡΤΕΣ

Πνίγεται στο αίμα η περιβόητη ουκρανική "αντεπίθεση".

Τις ουκρανικές Ταξιαρχίες σε νότιο αλλά και ανατολικό μέτωπο σφυροκόπησε χθες παρασκευή, αλλά και καθόλη τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο το ρωσικό πυροβολικό.

Στη χθεσινή επίθεση στο Χάρκοβο συμμετείχαν συνολικά 1300 πυροβόλα κάθε διαμετρήματος και 230 τροχοφόροι εκτοξευτές του συστήματος BM-21 και ελικόπτερα επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 και Mil Mi-28.

Το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκαν οι ουκρανικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην Σαλτόβκα, της επαρχίας του Χαρκόβου, ενώ εκρήξεις σημειώθηκαν και στα περίχωρα της 2ης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας.

Στην νότο τώρα και πιο συγκεκριμένα στη Χερσώνα, η ουκρανική “αντεπίθεση” εξελίσσεται κάθε ώρα που περνάει σε σφαγή!

Από τις 29 Αυγούστου μέχρι σήμερα και μόνο στο μέτωπο της Χερσώνας, υπολογίζεται πως πάνω από 3.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί.

Οι πληροφορίες πως οι Ρώσοι χρησιμοποιούν και θερμοβαρικές βόμμβες (FOAB) για να εξαϋλώσουν τις δυνάμεις των Ουκρανών στον άξονα Χερσώνα-Νικολάεφ δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

Ενδεικτικό του πόσο έχουν προχωρήσει οι Ρώσοι (και ΟΧΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ) είναι πως έχουν φτάσει λίγο έξω από τα όρια της πόλης του Νικολάεφ, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος ο Ρώσος ΥΠΑΜ.

Παρατηρήστε στον παρακάτω χάρτης πως ακριβώς λειτούργησε η ρωσική παγίδα που εγκλώβισε χιλιάδες Ουκρανούς σε έναν θύλακα πλάτους μόλις λίγων χιλιομέτρων.

10.000 εγκλωβισμένοι, λόγω της ηλίθιας τακτικής του Ζελένσκι, σφυροκοπώνται ανηλεώς στη συγκεκριμένη περιοχή:

Την ίδια ώρα ο ηγέτης του Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, αποκάλυψε πως στόχος είναι να απελευθερωθεί όλη η Ουκρανία.

Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο συμμερίζονται την άποψή του στο Κρεμλίνο, που προς ώρας προχωράει με βήματα χελώνας:

«Καθήκον μας είναι να απελευθερώσουμε όλες τις ρωσικές πόλεις που ιδρύθηκαν από Ρώσους κατά τη διάρκεια της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της Σοβιετικής Ένωσης χάρη στη βοήθεια της τεράστιας χώρας μας.

Και αυτά δεν είναι μόνο τα εδάφη της Νέας Ρωσίας (σ.σ.:Ντονμπάς και Μαριούπολη), αλλά επεκτείνονται.

Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Το πώς αυτά τα εδάφη θα μας επιστραφούν, είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε. Επιπλέον, θα συμμετάσχουμε σε αυτό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

(scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί