«Ημέρα Χ»: Οι Γερμανοί ετοιμάζονται για Αρμαγεδδώνα σε αυτή την τοποθεσία – ΧΑΡΤΗΣ

Ένα από τα σενάρια που βρίσκονται επί τάπητος και ανησυχεί ιδιαίτερα τον γερμανικό στρατό.

«Η Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο μεταξύ των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας που θα μπορούσε να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2025», ανέφερε η Bild, επικαλούμενη ένα «μυστικό» έγγραφο της Bundeswehr (σ.σ. Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις).

Σε περίπτωση ραγδαίας κλιμάκωσης, Γερμανία και Πολωνία, δύο νατοϊκά κράτη, θα βρεθούν εν τω μέσω της σύγκρουσης «τιτάνων»!

Σύμφωνα με το υποτιθέμενο σενάριο του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, «την «Ημέρα Χ», ο αρχιστράτηγος του ΝΑΤΟ θα δώσει εντολή να μετακινηθούν 300 χιλιάδες στρατιώτες στην ανατολική πλευρά, συμπεριλαμβανομένων 30 χιλιάδων στρατιωτών της Μπούντεσβερ», αναφέρει το ταμπλόιντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλιμάκωση θα μπορούσε να ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του 2024 με την έναρξη της επίθεσης της Ρωσίας κατά των θέσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους, σύμφωνα με την Bild, η Ρωσία θα έχει αναγκάσει τον στρατό του Κιέβου να υποχωρήσει.

Η πιο πιθανή τοποθεσία για μία σύρραξη (σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον) θα είναι το λεγόμενο χάσμα (ή διάδρομος) Suwalki (Przesmyk suwalski) που βρίσκεται μεταξύ της Λευκορωσίας και της περιοχής του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας.

Ωστόσο, οι συντάκτες του άρθρου αφήνουν ανοιχτό το ερώτημα για το πώς θα τελειώσει αυτή η υποθετική κλιμάκωση.

Αυτή η δημοσίευση έχει ήδη προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Γερμανίας, οι οποίοι δεν επιθυμούν καθόλου τη συμμετοχή της χώρας σε εχθροπραξίες, πόσο μάλλον κατά της Ρωσίας του Πούτιν.

Δείτε την επίμαχη τοποθεσία στην οποία αναφέρεται το γερμανικό μέσο:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-PAP photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί