Έτσι φέρονται οι Ρώσοι στους Ουκρανούς αιχμαλώτους, vid

Πολλοί εκ των οποίων αρνήθηκαν να πολεμήσουν και να πεθάνουν για τον Ζελένσκι.

Ένα μοναδικό βίντεο αλιεύσαμε από την πρώτη γραμμή του Ντονέτσκ.

Ομάδα Ουκρανών αιχμαλώτων βρίσκεται στα χέρια των Ρώσων, οι οποίοι εκτός του ότι τους προστατεύουν από τα “φίλια” πυρά, τους δίνουν και τις πρώτες βοήθειες.

Ίσως είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους να το καταλάβουν – πολλοί από αυτούς τους στρατεύσιμους δεν έχουν άλλη επιλογή.

Δεν μπορούν να επιλέξουν να μην ενταχθούν στο στρατό, ούτε μπορούν να επιλέξουν να μην πάνε στο μέτωπο.

Δεν μπορούν να παραδοθούν (ή μπορεί να πυροβοληθούν από πίσω) – αλλά δεν μπορούν πραγματικά να νικήσουν ή να επιβιώσουν μπροστά στο συντριπτικό πυροβολικό.

Οι περισσότεροι από αυτούς πεθαίνουν χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι νεκροί τη στιγμή του θανάτου (καθώς ο θάνατος έρχεται γρήγορα και αποτελεσματικά) – και οι περισσότεροι από αυτούς πεθαίνουν χωρίς να δουν ποτέ τον εχθρό που έχουν σταλεί να πολεμήσουν.

Ο λόγος; Τους πυροβολούν πισώπλατα οι ίδιοι οι ανώτεροί τους, επειδή έκαναν το έγκλημα να μην θέλουν να πεθάνουν για τον νεοναζιστή Ζελένσκι!

Αυτοί οι Ουκρανοί που θα δείτε στο βίντεο και συνελήφθησαν είναι οι τυχεροί. Κυριολεκτικά μόλις στάλθηκαν από τον Ζελένσκι να πεθάνουν είχαν την τύχη να επιζήσουν και πιθανότατα θα ξεκουράζονται σε όλη τη διαδρομή σε κάποιους ρωσικούς στρατώνες αιχμαλώτων περιμένοντας το τέλος του πολέμου.

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί