Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ κατόπιν προσκλήσεως του Ισραηλινού ομολόγου του κ. Ναφτάλι Μπένετ (Naftali Bennett).
Σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ, όπου κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
Στη συνέχεια μετέβη στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων όπου προσκύνησε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, στον οποίο βρίσκεται ο Πανάγιος Τάφος, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και στο Πάνσεπτο Θεομητορικό Μνήμα στην Αγία Γεσθημανή.
Αύριο Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ κ. Ναφτάλι Μπένετ (Naftali Bennett), ενώ στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ισραηλινής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών (SIBAT) και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Οπλικών Συστημάτων (MAFAT).
photo:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη
- Οδηγίες για την κακοκαιρία που θα πλήξει μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
- Το χάος στα αεροδρόμια συνεχίζεται στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται πτήσεις λόγω Shutdown
- Πιερρακάκης: Ο κάθετος διάδρομος φυσικού αερίου, που συνδέει την Ελλάδα με την Ουκρανία, αποτελεί έργο στρατηγικής σημασίας









