ΕΚΤΑΚΤΗ εντολή Σόιγκου για τις ρωσικές Ε.Δ. στη Χερσώνα! «ΒΡΑΖΟΥΝ» οι Ρώσοι πολίτες

«Παρατάτε την Χερσώνα», γράφουν στο Telegram απλοί πολίτες, απορώντας με τις αποφάσεις του Κρεμλίνου.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Χερσώνα! Οι Ρώσοι φαίνεται πως υποχωρούν ελαφρώς και επανασχεδιάζουν την αμυντική θωράκιση της πόλης.

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου συμφώνησε με την πρόταση του διοικητή της Κοινής Ομάδας Ρωσικών Δυνάμεων, Στρατηγού Σεργκέι Σουροβίκιν, να οργανώσει αμυντική γραμμή στην επαρχία της Χερσώνας στην αριστερή όχθη του Δνείπερου.


Προτείνεται μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης για την άμυνα κατά μήκος της αριστερής όχθης του ποταμού Δνείπερου. Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Επιπλέον, μέρος των δυνάμεων και των μέσων θα απελευθερωθεί, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για ενεργές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιθετικών, σε άλλες κατευθύνσεις στη ζώνη επιχειρήσεων“, είπε ο Σουροβίκιν.

Ο Σόιγκου συμφώνησε με την πρόταση του Σουροβίκιν να αποσύρει τα στρατεύματα στην αριστερή όχθη του Δνείπερου, μεταδίδει την τελευταία ώρα το πρακτορείο Ria Novosti.


Διευκρίνισε ότι «ο ελιγμός των στρατευμάτων θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον, σχηματισμοί και μονάδες θα καταλάβουν αμυντικές γραμμές και θέσεις προετοιμασμένες με όρους μηχανικής στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου.

Η Χερσώνα και οι παρακείμενοι οικισμοί δεν μπορούν να τροφοδοτηθούν πλήρως και να λειτουργήσουν, οι ζωές των ανθρώπων βρίσκονται συνεχώς σε κίνδυνο».

Στο μεταξύ στα διάφορα κανάλια των ρωσικών πρακτορείων στο Telegram ολοένα και περισσότεροι είναι οι Ρώσοι που αποδοκιμάζουν τον Πούτιν για την τακτική που ακολουθεί.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί