O ιστότοπος “Naval News” ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του σχυρές ενδείξεις ότι ένα ρωσικό επιθετικό υποβρύχιο (SSN) ή ένα υποβρύχιο πυραύλων κρουζ (SSGN) πλέει κοντά στην Ιταλία.
“Δεν είναι σαφές πόσο καιρό το υποβρύχιο επιχειρεί εκεί“, αναφέρεται στην είδηση που σήμερα αναμεταδίδει η γερμανική εφημερίδα Bild.
Εξάλλου θα μπορούσε να είναι εκεί εδώ και μήνες σε βάθος χιλιάδων μέτρων και να μην το πάρει κανείς χαμπάρι!
Θα μπορούσε άραγε να βρίσκεται και στα ανοικτά του Ιονίου Πελάγους, μιας και δεν αναφέρεται ποιό είναι το ακριβές του στίγμα.
Τα υποβρύχια εξάλλου και δη τα πυρηνικά είναι ο κρυφός άσος των υπερδυνάμεων.
Η πιο απλή εξήγηση είναι ότι αναπτύχθηκε εκεί για να αντικαταστήσει το καταδρομικό κλάσης Slava Marshal Ustinov που έφυγε από τη Μεσόγειο στις 24 Αυγούστου.
“Ενώ ρωσικό αντιτορπιλικό “Marshal Ustinov” πλέει μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, το υποβρύχιο μπορεί να γλίστρησε στη Μεσόγειο. Η προσοχή του ΝΑΤΟ έχει στραφεί εκεί”, γράφει το Naval News.
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι “Φύλακες Άγγελοι” του Αιγαίου – ΒΙΝΤΕΟ
- Αυτό που ειπώθηκε δείχνει πως έρχονται αλλαγές και περισσότερα γεγονότα
- Η πρώτη εγκυμοσύνη με εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από καρκίνο του ενδομητρίου στην Ελλάδα
- Tornado-C: Ρωσική «φωτιά» κατά του Ουκρανονάτο, video
- Τρίκαλα – 8ο Meteora Trail Run: Στις 21 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ορεινού τρεξίματος χτυπά στα Μετέωρα
- Champions League: Πρεμιέρα της νέας σεζόν με «βροχή» από γκολ
- Ήρωας πελάτης μίνι μάρκετ έβγαλε νοκ άουτ ένοπλους ληστές, video
- Η υπηρεσία του συντονιστή του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη μεταφέρθηκε
- Δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να σταματήσει κόσμο στη Νέα Υόρκη…αλλά δεν πήγε καλά, vid
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 11χρονης
Κύρια Θέματα

















