Για «οικιακά καταφύγια πολέμου» ετοιμάζουν τους πολίτες στην Ευρώπη, vid

«Το Κίεβο είναι κοντά! Δεν απέχει πολύ η Γερμανία».

Σε κατάσταση… επιχειρησιακής ετοιμότητας βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές έκτακτης ανάγκης στη Γερμανία, προετοιμάζοντας τον κόσμο για πόλεμο με τη Ρωσία!!

Όπως εύστοχα τονίστηκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, σε ανταπόκριση με δημοσιογράφο από τη Βόννη, «δεν είναι πλέον ένα σενάριο φαντασίας».

Όλα άρχισαν από ένα δημοσίευμα του Spiegel σύμφωνα με το οποίο οι κατά τόπους αρχές των κρατιδίων καταρτίζουν και τροποποιούν σχέδια έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με τον πόλεμο.

Αναλυτικά μεταδίδονται τα εξής:

«Οι Υπουργοί Εσωτερικών κάνουν τακτικές συναντήσεις. Μία τέτοια συνάντηση θα γίνει μέσα στον Ιούνιο και εκεί θα συζητήσουν για τη νέα αντίληψη της πολιτικής προστασίας.

Κομμάτια αυτής της έκθεσης δημοσιεύει το Spiegel και σε αυτή τονίζεται ότι τα μεγάλα δημόσια καταφύγια δεν είναι κατάλληλα επειδή τα σύγχρονα όπλα έχουν τεράστια καταστροφική ισχύ και ελάχιστο χρόνο προειδοποίησης.

Θα πρέπει λοιπόν οι πολίτες να αναζητήσουν καταφύγια που θα είναι πολύ πιο κοντά, θα είναι υπόγεια (π.χ.υπόγεια καταστημάτων, πολυκατοικιών, σταθμών μετρών), αυτά δηλαδή που ονομάζει ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, που μπορεί να είναι ακόμα και σε σπίτια!

Η Γερμανία ανησυχεί. Ο φόβος είναι καταγεγραμμένος και σε δημοσκοπήσεις. Το κίεβο από τη Λειψία απέχει λίγο παραπάνω από ότι απέχει η Ρώμη. Το Καλίνινγκραντ απέχει σε ευθεία γραμμή από το Βερολίνο γύρω στα 600χλμ.».

Η κοινή γνώμη προετοιμάζεται κι ας είναι η εποχή που οι περισσότεροι σκέφτονται τα…«μπάνια του λαού»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί