Χαμογελαστός ο Πούτιν στα στρατιωτικά γυμνάσια Ρωσίας-Κίνας-Ινδίας μαζί με τον…”δολοφονημένο” Σοϊγκού, vid

Που μάλλον...έχει σκοτωθεί και αναστηθεί 5-6 φορές μέχρι τώρα, αν πιστέψουμε τα δυτικά ΜΜΕ του ΨΕΜΑΤΟΣ!

Χαλαρός και ευδιάθετος, όσο η Δύση ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ και η Ρωσία ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ, εμφανίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος, παρακολουθοώντας τα στρατιωτικά γυμνάσια, στο πλαίσιο των πολυεθνικών ασκήσεων Vostok 2022.

Στα γυμνάσια με την ονομασία «Vostok» συμμετέχουν επίσης στρατεύματα από την Κίνα και την Ινδία.

Η υπηρεσία στρατιωτικών ειδήσεων Ζβεζντά παρουσίασε ένα βίντεο με τον Πούτιν να κάθεται δίπλα στον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Αμφότεροι φορούν στρατιωτικά τζάκετ και ανταλλάσσουν ένα αστείο καθώς ακούν μια τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον υφυπουργό του Σοϊγκού και τον επικεφαλής του γενικού επιτελείου.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ;;;

ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ:

Το υπουργείο Άμυνας λέει πως στα πολεμικά γυμνάσια, που άρχισαν την 1η Σεπτεμβρίου, συμμετέχουν μόνο 50.000 στρατιώτες, ένα κλάσμα των 300.000 που είχε ανακοινωθεί πως είχαν συμμετάσχει το 2018. Δυτικοί στρατιωτικοί αναλυτές λένε πως και οι δύο αριθμοί είναι υπερβολικοί.

Σήμερα το υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο του ναυτικού τμήματος των γυμνασίων, που δείχνει το ρωσικό στόλο του Ειρηνικού να εκτοξεύει πυραύλους κρουζ Kalibr, για τους οποίους ελέχθη ότι έπληξαν με επιτυχία ένα στόχο σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 χιλιομέτρων.

(scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί