Άλλοι εκατό Ουκρανοί Πεζοναύτες παραδόθηκαν αργά την νύχτα στις ρωσικές δυνάμεις στην Μαριούπολη, καθώς οι Ρώσοι θέλουν πάση θυσία να εξοντώσουν όλους όσους κρύβονται μέσα στα υπόγεια και δαιδαλώδη καταφύγια του εργοστάσιου χαλυβουργίας στο Αζόφσταλ!
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός, εκείνων που παραδόθηκαν. Οι Πεζοναύτες ανήκουν στην 36η Ταξιαρχία και είχε προηγηθεί η παράδοση χθες το απόγευμα 160 ανδρών.
Τα γεγονότα στην Μαριούπολη δείχνουν πως οι εναπομείνασες ουκρανικές δυνάμεις βρίσκονται πλέον υπό καθεστώς απελπισίας!
Την ίδια ώρα, ο Μπασουρίν εκπρόσωπος Άμυνας της ΛΔ Ντόνετσκ, ανακοίνωσε προετοιμασίες για την περικύκλωση της πιο ισχυρής ομάδας ουκρανικών στρατευμάτων – που έχει έως και 100 χιλιάδες άνδρες.
Η Ρωσία έχει αρχίσει να ενισχύει τις στρατιωτικές θέσεις νοτιοδυτικά της ουκρανικής πόλης Ντόνετσκ, σε μια προσπάθεια να προετοιμάσει έδαφος για επίθεση στα ανατολικά, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της άμυνας των ΗΠΑ.
Μετά την αποχώρηση από τα περίχωρα του Κιέβου, το Sumy και το Chernihiv, oι Ρώσοι στρατιώτες πιέζουν προς τα νότια από το Izyum προς το συγκρότημα Sloviansk και Kramatorsk για να απομονώσουν και να αποκόψουν τα ουκρανικά στρατεύματα στο Donbass.
Άπαξ και τελειώσουν οριστικά με το Αζόφσταλ στην Μαριούπολη, οι Ρώσοι θα αποδεσμεύσουν πολλές δυνάμεις δικές τους και των συμμάχων τους, ενώ θα τους ευνοήσει το γεγονός πως τώρα θα αναπτυχθούν σε ανοιχτό πεδίο απεγκλωβισμένο από αστικές ζώνες και χρονοβόρες οδομαχίες!
Αυτό σημαίνει πως θα απλωθούν γρήγορα στην ενδοχώρα της Ανατολικής Ουκρανίας καταλαμβάνοντας πολλά χωριά κι οικισμούς και πολλά τετραγωνικά χιλιόμετρα περικυκλώνοντας ταυτόχρονα τον αντίπαλο στρατό.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γιατί οι τυροκομικές επιχειρήσεις της Λέσβου ανακοίνωσαν διακοπή λειτουργίας στις 8/4
- Πώς λούζονται στο διάστημα οι αστροναύτες; Ένα βίντεο λύνει την απορία
- H πιο εντυπωσιακή είσοδος ενυδρείου βρίσκεται… φυσικά στην Κίνα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Έξαλλος ο Τραμπ με Ιράν: «Ανοίξτε τα γ… Στενά, τρελοί, αλλιώς θα ζήσετε την κόλαση»
- Το ΝΑΤΟ είναι σε κρίση! Ποιό θα είναι το μέλλον του;
- Νομίζετε ότι είναι ξερό φύλλο πεσμένο στο έδαφος; Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος
- Ανεστάλη η λειτουργία σε πετροχημικό εργοστάσιο στα ΗΑΕ – Πήρε φωτιά από πτώση συντριμμιών
- Και οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές συνεχίζονται αμείωτες – Drones χτύπησαν το διυλιστήριο NORSI στη Ρωσία
- Μ. Χαρακόπουλος: Να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την πολύτιμη εθνική συνοχή
- «Έκρηξη» παραβάσεων ΚΟΚ στην Κ. Μακεδονία τον Μάρτιο – Πάνω από 2.900, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα









