• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ακόμα ένα τουρκικό Bayraktar καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις του LNA στη Λιβύη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα ένα τουρκικό Bayraktar καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις του LNA στη Λιβύη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τουρκικά drone συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους προς το…. έδαφος από τα αντιαεροπορικά πυρά του LNA στη Λιβύη.

Με νέα κατάρριψη πιστώνονται τα αντιαεροπορικά του Χαφτάρ τουρκικού UCAV που επιχειρούσε στη Λιβύη  και διατέθηκαν και οι παρακάτω φωτογραφίες στο διαδίκτυο από τα συντρίμμια του UCAV.

Το Κατάρ έχει εφοδιάσει με αντιαεροπορικά συστήματα Pantsir τις δυνάμεις του Χαφτάρ εξ ου και οι πολλές καταρρίψεις που έχουν επιτύχει τελευταία κατά των τουρκικών αεροχημάτων.

Ταυτόχρονα με αυτό όμως κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από τους δημοσιογράφους του Αμπχαζιανού Anna News από καταρριφθέν αναγνωριστικό UAV στη Συρία. Τις προηγούμενες 3 εβδομάδες ο Συριακός Στρατός κατέρριψε με τη σειρά του αρκετά τουρκικά UAV και UCAV διαφόρων τύπων επιφέροντας πλήγμα στις τουρκικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Τέλος, χθες αναφέρθηκε η κατάρριψη ενός ακόμα UAV στον Έβρο με το ΓΕΕΘΑ να μην επιβεβαιώνει την πληροφορία και για να πούμε την αλήθεια, και να το καταρρίψαμε καλύτερα ο αντίπαλος να μη γνωρίζει ότι μπορέσαμε να το καταρρίψουμε για να μην προβεί σε περαιτέρω βελτίωσή του και όταν χρειαστεί να εξουδετερωθεί εύκολα.