• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ η Άγκυρα – Τούρκος υποπτέραρχος παραδέχθηκε τι θα πάθουν από την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ ελληνικά)

ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ η Άγκυρα – Τούρκος υποπτέραρχος παραδέχθηκε τι θα πάθουν από την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ ελληνικά)

ypopterarxos
Που θα τους χτυπήσουμε...

Σάλος στην Τουρκία μετά από δηλώσεις του Τούρκου Υποπτέραρχου ε.α. Erdogan Karakus ο οποίος σε δηλώσεις του στο CNN Turk αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία μπορεί να χτυπήσει τις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας επιτυχώς, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της γείτονος, αφού αρκετοί Τούρκοι “έπεσαν από τα σύννεφα”, μιας και έχουν «διδαχθεί» πως η Αεροπορία τους είναι, υποτίθεται, ανώτερη της Ελληνικής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Κατά τον Υποπτέραρχο, η Πολεμική μας Αεροπορία είναι σχεδόν ανώτερη της Τουρκικής Αεροπορίας. Καλό θα ήταν όμως να αναφέρουμε ότι σε συγκεκριμένους τομείς η Πολεμική Αεροπορία πλέον έχει ενδεχομένως μεγάλο ποιοτικό πλεονέκτημα.

Οι εκκαθαρίσεις πιλότων στις τάξεις της Τουρκικής Αεροπορίας μετά το πραξικόπημα του 2016, ήταν καταστροφικές για την Τουρκική Αεροπορία η οποία έχασε μεγάλο μέρος των μάχιμων και έμπειρων πιλότων της με αποτέλεσμα να φέρουν πιλότους από… το Πακιστάν για να καλύψουν τα κενά, καθότι οι Τούρκοι είχαν μεν αεροσκάφη αλλά όχι κάποιους να τα πετάξουν. Ταυτόχρονα , προσπάθησαν να επαναφέρουν στις τάξεις της Τουρκικής Αεροπορίας πιλότους από την πολιτική αεροπορία, οι οποίοι είχαν περάσει από τις τάξεις της παλαιότερα. Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να εκπαιδευτούν πάλι νέοι πιλότοι και να φτάσουν στα επίπεδα εμπειρίας που είχαν οι προηγούμενοι. Αντίθετα, οι Έλληνες πιλότοι «μασάνε σίδερα» ενώ και ο χώρος που θα κληθούν να πολεμήσουν οι πιλότοι της Τουρκικής Αεροπορίας είναι δύσκολος. Το Αιγαίο από μόνο του είναι μία πολύ επικίνδυνη θάλασσα για τους επιτιθέμενους.

Η δυνατότητα της Πολεμικής Αεροπορίας να επιφέρει πλήγματα βαθιά στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή ενώ πολλές βιομηχανίες που ασχολούνται με τον αμυντικό τομέα, βρίσκονται στα υπό κατοχή παράλια, τουτέστιν εντός της εμβέλειας των μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, εφόσον η τελευταία εξασφαλίσει αεροπορική υπεροχή και η Τουρκική Αεροπορία υποστεί πολλές απώλειες.

Ο Τούρκος Υποπτέραρχος αποκάλυψε  την αλήθεια όσον αφορά τις αεροπορικές δυνάμεις των δύο χωρών.

Εμείς θα παραθέσουμε το παρακάτω βίντεο για το τι κόλαση περιμένει τους αγαπητούς γείτονες στους ουρανούς του Αιγαίου, αν απελευθερωθούν οι κανόνες εμπλοκής: