Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έγιναν γνωστές από την εταιρεία, το νέο αυτό drone – ελικόπτερο θα είναι ικανό να εκτελεί μια σειρά αποστολών, ενώ θα μπορεί να εξοπλίζεται και να ενσωματώνει διάφορα οπλικά συστήματα, ανάλογα με την επιχείρηση στην οποία θα κληθεί να αναπτυχθεί και να συμμετάσχει.
Οι πρώτες φωτογραφίες που το αποκαλύπτουν δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν ένα πρωτότυπο μοντέλο, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία αναμένεται να το παρουσιάσει επίσημα στην ετήσια έκθεση Arms and Security που διεξάγεται στο Κίεβο. Το drone – ελικόπτερο θα μπορεί να εκτελέσει αποστολές όπως: επιτήρησης και αναγνώρισης, συλλογή πληροφοριών, ηλεκτρονικού πολέμου αλλά και επιδρομές κατά προσωπικού και οχυρωμένων στόχων.
Από την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, φαίνεται ότι έχει περιστρεφόμενο ρότορα δύο λεπίδων που το δίνουν την ικανότητα για κάθετη απογείωση, και οι σωληνοειδείς βάσεις είναι συνδεδεμένες με την άτρακτο του, ώστε να του διευκολύνει την προσγείωση σε δύσβατες περιοχές. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του είναι είναι 200 κιλά και θα μπορεί με πυραύλους διαφόρων τύπων, όπως κατευθυνόμενα ή αντιαρματικά βλήματα αλλά και πυροβόλα μεγάλου διαμετρήματος.
Πηγή: Defence Blog, onalert
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οδηγεί ροζ φορτηγό, ταξιδεύει με γάτες και έχει χιλιάδες ακόλουθους (Vid)
- Ρομαντισμός σε… άλλο επίπεδο: 15χρονος στη Γερμανία έκλεψε και οδήγησε λεωφορείο για να πάει τη φίλη του στο σχολείο
- Πώς ένας Ταϊβανέζος πήγε σε λούνα παρκ και κατέληξε στο νοσοκομείο για επέμβαση εγκεφάλου
- Θεσσαλονίκη: Δύο νέα μεγάλα ψηφιακά έργα στη φαρέτρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- Στο Μεσολόγγι αύριο ο Ν. Δένδιας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από τη Μέση Ανατολή
- Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας για διακίνηση αναβολικών μέσα στο γυμναστήριο – Τρεις συλλήψεις
- Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes φέρνει η γερμανική κυβέρνηση
- Διακίνησαν μέσα σε έναν χρόνο 240.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα – 1 εκατ. ευρώ η ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο
- Το φερόμενο αρχαίο «φάρμακο» των Νεάντερταλ που εκπλήσσει τους επιστήμονες









