Μαγεία Su-30SM στο αεροπορικό σόου της Μαλαισίας!

Μπορεί οι αεροπορικές επιχειρήσεις να έχουν προ πολλού ξεφύγει από το επίπεδο της αερομαχίας

όπου οι αεροδυναμικές επιδόσεις ενός μαχητικού αεροσκάφους παίζουν κομβικό ρόλο, όμως οι πτητικές επιδείξεις, στο πλαίσιο των αεροπορικών σόου, προσφέρουν πάντα μοναδικό θέαμα.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις, οι επιδείξεις των ρωσικής κατασκευής μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi, αποτελούν παραδοσιακά μια μεγάλη ατραξιόν, καθώς διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να εντυπωσιάσουν. Πολύ μεγάλη ευελιξία και ισχύ, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι μοναδικό.

Την τρέχουσα περίοδο, σε εξέλιξη βρίσκεται το αεροπορικό σόου / έκθεση αμυντικού υλικού της Μαλαισίας, LIMA 2017 (Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition), με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρωθεί εκεί η προσοχή των φίλων του αεροπορικού όπλου.

Εκεί βρέθηκαν τα καινούργια μαχητικά αεροσκάφη Su-30SM της Irkut που παρέλαβε το ρωσικό ακροβατικό σμήνος «Ρώσοι Ιππότες» (Russian Knights) μόλις πριν από ένα εξάμηνο, ένα από τα πιο θεαματικά στον κόσμο, καθώς χρησιμοποιεί μαχητικά αεροσκάφη πρώτης γραμμής (πριν το Su-30SM χρησιμοποιούσαν Su-27 και Su-27UB), που χρησιμοποιούνται σε επιχειρήσεις και αυτό που παρέλαβαν, είναι όντως εντυπωσιακό, πάνω στο οποίο προσάρμοσαν νέα επίδειξη.

Η επίδειξη «σόλο», ενός από τα αεροσκάφη των «Ιπποτών», φαίνεται πως έγινε αργά το απόγευμα, ενώ είχε σουρουπώσει, με αποτέλεσμα να γίνεται ορατή καθ’ όλη τη διάρκεια της επίδειξης, η συνεχής χρήση της μετάκαυσης (afterburner) από τον πιλότο. Βέβαια, η… πρόβα έγινε σε άλλες συνθήκες, γι’ αυτό και παραθέτουμε και τα δυο βίντεο. Στο τρίτο βίντεο παίρνουμε μια γεύση από όλη την ομάδα! (defence-point)

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...