• Αρχική
  • Άρθρα
  • Επιτυχία των Τούρκων που δεν πήραν F-35 – Ο Τραμπ «καταριόταν» το μαχητικό (Βίντεο)

Επιτυχία των Τούρκων που δεν πήραν F-35 – Ο Τραμπ «καταριόταν» το μαχητικό (Βίντεο)

Η Τουρκία δεν θα παραλάβει τα αμερικανικά μαχητικά F-35. Το συγκεκριμένο γεγονός έκανε "χαρούμενα" τα ελληνικά τηλεοπτικά πάνελ. Μας είπαν ότι επιτέλους η Δύση μας στήριξε αποφασιστικά κλπ
  

Δυστυχώς για εμάς όμως και ευτυχώς για την Τουρκία, τα F-35 δεν είναι σπουδαία. Πως το γνωρίζουμε αυτό; Το είχε πει ο ίδιος ο Τραμπ. Το συγκεκριμένο μαχητικό έχει πολύ μεγάλο κόστος (μεγάλο κόστος παραγωγής, ακριβή συντήρηση και φυσικά ακριβά ανταλλακτικά).

Δείτε με αριθμούς γιατί τα F-35 “δεν συμφέρουν”:

Για αυτό λοιπόν δεν πρέπει να χαιρόμαστε που οι Τούρκοι δεν θα πάρουν τα F-35. Έπραξαν πολύ σωστά. Πολύ έξυπνα αγόρασαν ρωσικό εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσουν κατάσταση ασφυξίας στην Ουάσιγκτον και για να το πούμε απλά: Προκάλεσαν επίτηδες την αντίδραση των ΗΠΑ με την αγορά των S-400, ώστε να γλυτώσουν από τα δαπανηρά F-35. Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι Τούρκοι δεν γνώριζαν τι θα συμβεί;

Παράλληλα υπάρχουν δημοσιεύματα που «θέλουν» την Τουρκία να αγοράζει ρωσικά μαχητικά. Περιμένουμε να δούμε την συνέχεια!

Ελπίζουμε να μην αγοράσουμε ΕΜΕΙΣ τα F-35 σε.. προνομιακή τιμή. Οι Τούρκοι κάτι ξέρουν και δεν τα αγόρασαν και φυσικά ο ίδιος ο Τραμπ.

photo:eurokinissi