Ακόμα 3 F-35 “Adir” παραδόθηκαν στο Ισραήλ (ΦΩΤΟ)

Ακόμα 3 μαχητικά αεροσκάφη F-35 I “Adir” προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση της Ισραηλινής Αεροπορίας στη Nevatim  τα οποία και θα ενταχθούν στην 116η Μοίρα με την ονομασία “Lions of the South”.

Το Ισραήλ είναι από τους πρώτους πελάτες του μαχητικού έχοντας παραγγείλει συνολικά 50 αεροσκάφη του τύπου ενώ προβλέπεται συνολικά να προμηθευτεί 75 μαχητικά αεροσκάφη F-35 I “Adir” μέσω της αμερικανικής FMF προς το Ισραήλ ύψους αρκετών δις δολαρίων κάθε χρόνο. Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στην οποία επιτράπηκε να μπορεί να παρέμβει στα ηλεκτρονικά συστήματα του μαχητικού καθώς οι Ισραηλινοί επέμεναν ότι σε βάθος δεκαετίας η ικανότητα του αεροσκάφους να είναι λιγότερο ορατό στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, μπορεί να έχει ξεπεραστεί οπότε θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και αισθητήρων, όπου χρειάζεται.

Για το λόγο αυτό οι Ισραηλινοί είναι ίσως και οι μόνοι που δεν τους έχουν απασχολεί τα σοβαρά προβλήματα ως προς το υπολογιστικό σύστημα του μαχητικού αφού μπορούν να πειράξουν τα συστήματα με άδεια από τις Η.Π.Α.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.