Αγορά από το Καζακστάν TB2 Bayraktar από την Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το Καζακστάν ετοιμάζεται να προχωρήσει στην προμήθεια των τουρκικών Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών ΤΒ2 Bayraktar τα οποία η Τουρκία σχεδιάζει και κατασκευάζει ( κατά ένα μέρος τους) εγχώρια πλην πολλών συστημάτων που φέρουν και προέρχονται από χώρες του δυτικού κόσμου. Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Καζακστάν προχωράνε κατά τις δηλώσεις τους σε αυτή την […]

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το Καζακστάν ετοιμάζεται να προχωρήσει στην προμήθεια των τουρκικών Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών ΤΒ2 Bayraktar τα οποία η Τουρκία σχεδιάζει και κατασκευάζει ( κατά ένα μέρος τους) εγχώρια πλην πολλών συστημάτων που φέρουν και προέρχονται από χώρες του δυτικού κόσμου.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Καζακστάν προχωράνε κατά τις δηλώσεις τους σε αυτή την κίνηση καθώς διαπίστωσαν την αποτελεσματικότητά τους απέναντι στους Αρμένιους κατά τον σχετικά σύντομο πόλεμο μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας. τα τουρκικά UAVs σε συνδυασμό με τα ισραηλινής προέλευσης UAV των Αζέρων επέφεραν πολλές απώλειες  στις δυνάμεις των Αρμενίων και   αρκετοί ανά τον κόσμο εκτιμούν ότι αυτό δείχνει ότι έχει αλλάξει πλέον ο πόλεμος.

Αντιπροσωπεία του Καζακστάν μετέβη στην Τουρκία για να επιθεωρήσει και να ενημερωθεί για τα TB2 Bayraktar αλλά και τις δυνατότητές τους το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου . Τους έγινε επίδειξη των εγκαταστάσεων που φιλοξενούν τα ΤΒ2 αλλά και των ίδιων των drone στη 14η Διοίκηση ΜΕΑ.

ΠΗΓΗ: tourkikanea .gr    

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί