Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, τα κύρια θέματα της ατζέντας για το επερχόμενο συνέδριο του Νταβός το 2023, δίνοντας ΠΡΟΓΕΥΣΗ του τι ετοιμάζεται από εδώ και πέρα για όλους μας, καθώς η φτώχεια θα ΕΝΤΑΘΕΙ στον δυτικό κόσμο!!!
Η διάσκεψη του Νταβός είναι η ετήσια συνάντηση του WEF μόνο με πρόσκληση στην Ελβετία που συγκεντρώνει την ελίτ της κυβέρνησης και την εταιρική εξουσία για να συντονίσουν παγκοσμιοποιητικές πρωτοβουλίες παγκοσμίως χωρίς δημοκρατική εποπτεία. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης για το 53ο Συνέδριο του WEF στο Νταβός 2023 που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου ονομάζεται « Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο », με αναφορά φυσικά στην σκοπίμως χρονικά επιμηκυμένης σύγκρουσης στην Ουκρανία, τις επιπτώσεις του COVID-19 με τα μέτρα χουντικού τύπου που επέβαλλαν για να πειραματιστούν για την συνέχεια, το ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ αυξανόμενο κόστος ενέργειας και τροφίμων και τον αχαλίνωτο πληθωρισμό ως παράγοντες ωθώντας τον κόσμο προς την «αβεβαιότητα και την ευθραυστότητα».
Τα πράγματα έχουν φτάσει σε τόσο σημαντικό σημείο για τους διεθνιστές, που, όπως μεταδίδεται, 5.000 στρατιώτες θα ΦΡΟΥΡΟΥΝ την φετινή συνάντηση!!!
Συγκεκριμένα, περίπου 5.000 και πλέον στρατιώτες από τον ελβετικό στρατό έχουν αναπτυχθεί για να καλωσορίσουν τους παρευρισκόμενους στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο και να προστατεύσουν τους συμμετέχοντες από οποιαδήποτε παρενόχληση, διαμαρτυρίες ή διαφωνίες.
Σε δήλωση που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, το Ελβετικό Υπουργείο Άμυνας (VBS) είπε ότι η Ομοσπονδιακή Συνέλευση, το κοινοβούλιο της χώρας, ενέκρινε την ανάπτυξη του μαζικού ελβετικού στρατού, αναφέρει η ελβετική γερμανόφωνη εφημερίδα Blick .
Σύμφωνα με το WEF, η ανάγκη για τη συνάντηση «2.500 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο» προκύπτει από «τις πιο πιεστικές προκλήσεις της εποχής μας». Δύο από τα κύρια θέματα που παρουσιάστηκαν από αντίστοιχα πάνελ και συναντήσεις εργασίας της φετινής συνάντησης είναι η «Τεχνητή Νοημοσύνη» (AI) και η «Ψηφιοποίηση των κοινωνικών υποπεριοχών».
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα σύντριψε όλα! Ρομπότ-ντελίβερι πέρασε μέσα από…τζαμαρία στάσης λεωφορείου, ΒΙΝΤΕΟ
- Γλώσσα κι Επανάσταση: Ένας παράλληλος αγώνας για την εθνική αφύπνιση
- Η Ρωσία δηλώνει ότι κατέρριψε σχεδόν 400 ουκρανικά drones στη διάρκεια της νύχτας
- Viral τάση: Πληρώνουν για να τους κρατάει το προφίλ σε συναυλία…προσποιούμενοι ότι είναι εκεί! vid
- Η θέση της Ελλάδας στο Σ.Α. του ΟΗΕ για Γάζα και Δυτική Όχθη
- Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 – Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση
- Εναντίον ποιών χωρών ανακοίνωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης ότι εκτόξευσαν πυραύλους
- Στον «χορό» των ρίχτερ ξανά η Ήπειρος: Νέος σεισμό τη νύχτα
- Συννεφιασμένος και τοπικά βροχερός ο καιρός σήμερα 25/3 – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
- Ουκρανικές επιδρομές drones σε μεγάλο ρωσικό λιμάνι









