«Οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού πραγματοποιήθηκαν σήμερα (Πέμπτη)» και αφορούν «1.000 σορούς», υπογράμμισε η υπηρεσία στο Telegram, χαιρετίζοντας τη βοήθεια που προσέφερε η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ).
Η ταυτοποίηση των λειψάνων αναμένεται να πραγματοποιηθεί από ιατροδικαστές και ερευνητές υπό την εποπτεία της ουκρανικής δικαιοσύνης.
Στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Ουκρανία είχε ανακοινώσει ότι ανέκτησε 1.000 σορούς, όπως και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μια ένδειξη της εντατικοποίησης των μαχών γύρω από τη γραμμή του μετώπου στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
Εξάλλου, στις αρχές Οκτωβρίου, η Μόσχα και το Κίεβο είχαν ανταλλάξει 185 αιχμαλώτους πολέμου από το κάθε στρατόπεδο.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Ενημέρωση για την υποχρεωτική αποδοχή άμεσων πληρωμών μέσω IRIS
- Πούτιν για Τόμαχοκ: «Η απάντηση θα είναι πολύ σοβαρή, αν όχι απόλυτα συντριπτική»
- Θεσσαλονίκη: Δύο κρούσματα ψώρας σε Γυμνάσιο- Εφαρμόζεται το πρωτόκολλο ΕΟΔΥ, δεν κλείνει το σχολείο
- Το μήνυμα του Φάμελλου στον Τσίπρα υπέρ της συμπόρευσης
- Τοποθετήθηκε ο Πούτιν σε σχέση με το τι ισχύει για την συνάντησή του με τον Τραμπ
- Σοκ στη Βαλένθια: Σχεδόν έναν χρόνο μετά τις φονικές πλημμύρες βρέθηκε πτώμα θύματος θαμμένο στη λάσπη
- Ελ. Μελέτη σε Κομισιόν: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού, όχι ντεκόρ δεξιώσεων»
- Δ. Μιχαηλίδου: Στηρίζουμε και αυξάνουμε τα επιδόματα, αλλά δίνουμε στις οικογένειες εργαλεία ελευθερίας
- ΑΑΔΕ: Ξεκινά από 14/11 το Μητρώο Αυτόματων Πωλητών – Το πρώτο βήμα για τη διασύνδεση με τα ταμειακά συστήματα
- Μαντέψτε ποιός θα πληρώσει πάλι την «νύφη»! Η αλήθεια πίσω από τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας