Ζουν από θαύμα: Κατέγραψαν το τρομακτικό ατύχημά τους στο Μονακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σύγχρονα World Rally Cars είναι τρομακτικά γρήγορα και όπως έμαθε ο Ott Tanak, όταν κάτι πάει στραβά, πάει πολύ στραβά…

Η πρώτη εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του WRC με τη Hyundai Motorsport κράτησε μόλις 3μιση ειδικές διαδρομές. Ενώ μετά της πρώτες τρεις στο Ράλι Μόντε Κάρλο, εναρκτήριο αγώνα της νέας σεζόν, ο Εσθονός ήταν στην τέταρτη θέση της γενικής (μόλις 10.3 δευτερόλεπτα από την κορυφή), είχε μία πραγματικά εφιαλτική έξοδο.


Κατά τη διάρκεια της ΕΔ4, τη μήκους 20.68 χιλιομέτρων Saint-Clement-Freissinieres 1, ο Tanak έχασε τον έλεγχο σε ένα πολύ γρήγορο κομμάτι όπου το i20 Coupe WRC πήγαινε με έκτη σχέση και τέρμα γκάζι.

Το κορεάτικο αγωνιστικό παρέκκλινε του δρόμου και άρχισε να τουμπάρει. Στο on-board video είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του πληρώματος όταν αντιλαμβάνονται πως έχει πλέον χαθεί ο έλεγχος.

Επί 15 εφιαλτικά δευτερόλεπτα το i20 συνεχίζει την τρελή πορεία καταστροφής που μάλιστα δεν έχει σταματήσει όταν σταματά η αναμετάδοση από το εσωτερικό του οχήματος.

Από το video που απαθανατίζει την έξοδο όπως την είδαν οι θεατές που βρίσκονταν στο σημείο, καταλαβαίνει κανείς την ταχύτητα που έχει το Hyundai.

(ΦΩΤΟ:Pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί