Τζέρεμι Ρένερ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός μετά από ατύχημα ενώ καθάριζε χιόνι

Ο 51χρονος έχει προταθεί για δύο Όσκαρ.

O διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, γνωστός για το ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel, είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση μετά από ατύχημα, δήλωσε ο εκπρόσωπός του στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή.

«Φέρει τραύματα μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, ενώ απομάκρυνε το χιόνι νωρίτερα σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρένερ στα μέσα ενημέρωσης, χωρίς να διευκρινίσει πού συνέβη το ατύχημα. «Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε.

Ο 51χρονος Ρένερ έχει προταθεί για δύο Όσκαρ για τους ρόλους του στις ταινίες The Hurt Locker και The Town. Ο Ρένερ έχει ιδιοκτησία κοντά στο Mt Rose-Ski Tahoe, μια περιοχή κοντά στο Ρίνο της Νεβάδα που έχει πληγεί από χειμερινές καταιγίδες, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Πρόσφατα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Τάχο, η οποία συνορεύει με την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα και είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός για σκι.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία ενός αυτοκινήτου θαμμένου από το χιόνι, γράφοντας: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».

(newsbeast. gr / photo: scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί