Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ λέει ότι η ψηφιακή ταυτότητα είναι απαραίτητη για τη σύγχρονη υποδομή, αλλά απαιτεί «λίγη δουλειά πειθούς».
Μιλώντας στο Συνέδριο Tony Blair Institute for Global Change (TBI) Future of Britain Conference 2024: Governing in the Age of AI , ο Μπλερ συνέχισε την πολύχρονη προσπάθεια του για υιοθέτηση ψηφιακής ταυτότητας.
« Μια ανάλυση για την ψηφιακή ταυτότητα, η οποία αποτελεί ουσιαστικό μέρος μιας σύγχρονης ψηφιακής υποδομής, θα μπορούσε να αποφέρει οφέλη όχι μόνο για την ευκολία αλληλεπίδρασης (πολιτών) με το κράτος αλλά και για τα δημόσια οικονομικά », είπε ο Μπλερ.
« Αν και έχουμε λίγη δουλειά πειθούς να κάνουμε εδώ, αυτό πρέπει να ειπωθεί », πρόσθεσε με το κοινό να αποκάτω αλλά και τον ίδιο να ξεσπoούν σε γέλια!
Στο 13.44:
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένας… διαφορετικός Άγιος Βασίλης έρχεται φέτος στην Ευρώπη, vid
- Μαρινάκης για αγρότες: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος τη στιγμή που λαμβάνουν χώρα σοβαρά επεισόδια
- Παραγωγή μαχητικών Su-57 και πυρηνικού καυσίμου στην Ινδία θέλουν οι Ρώσοι
- Η πικρή αλήθεια για τους χειμώνες που έρχονται στην Ευρώπη – Video
- Το Ιράν διεξήγαγε στρατιωτικά γυμνάσια, εκτοξεύοντας βαλλιστικούς πυραύλους σε προσομοιωμένους στόχους, vid
- Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Παράταση και απλοποίηση διαδικασιών στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Αρμενία: Προφυλακίστηκε αρχιεπίσκοπος με κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά
- Ασφυκτικές πιέσεις στον Βέλγο πρωθυπουργό: Θέλουν να πει “ναι” στην κλοπή των ρωσικών κεφαλαίων
- Πτολεμαΐδα: Ανήλικος κατηγορείται ότι λήστεψε μίνι μάρκετ με την απειλή μπαλτά
- Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα- Έκτακτη διακοπή υδροδότησης









