Θεσσαλονίκη: Στα χνάρια του άνδρα που πάτησε και σκότωσε το γατάκι η αστυνομία (vid)

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η πράξη ενός άνδρα στη Θεσσαλονίκη που ποδοπάτησε ένα γατάκι και το σκότωσε στη μέση του δρόμου.

Ο άνδρας μετά την φρικιαστική πράξη του έφυγε χωρίς να συμβαίνει τίποτα, ωστόσο μια κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της πόλης, τον κατέγραψε με αποτέλεσμα το έργο των Αρχών να διευκολυνθεί για τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο άντρας, αφού ελέγχει πως δεν τον κοιτάζει κανείς, πλησιάζει το μικρό γατάκι, το ποδοπατάει και φεύγει ανενόχλητος.

Δυστυχώς, το ζωάκι κατέληξε, με το βίντεο να ανεβαίνει στο διαδίκτυο από φιλοζωική εταιρεία, η οποία προχώρησε σε καταγγελία.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της φιλοζωικής Θεσσαλονίκης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», Εύη Καλαϊτζίδου, πιθανότατα ο άντρας να έχει εντοπιστεί. «Είναι άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει και σε ανθρώπους» δήλωσε η κ. Καλαϊτζίδου.

Η ίδια ανέφερε πως μέχρι τώρα του έχουν επιβληθεί μόνο ποινές με αναστολή.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί στο βίντεο εμφανίζεται με καπέλο. Πρέπει να μην του αφήσουμε κανένα περιθώριο διαφυγής» είπε η ίδια αναφορικά με τη σύλληψη του δράστη.

ieidiseis/ mega/ scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί