Σύμφωνα με το Star, o καβγάς ανάμεσα στην άτυχη μητέρα και τον γιο της ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα. Οι γείτονες στην οδό Παπαδιαμάντη στην Καλαμαριά στην αρχή άκουσαν κάποιους θορύβους, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Ωστόσο, κατά τις 5 το απόγευμα η ένταση κορυφώθηκε και ο 29χρονος ακουγόταν να μαλώνει άγρια με τη μητέρα του.
Οι γείτονες ανησύχησαν από τις φωνές και βγήκαν στα μπαλκόνια, ενώ ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σπίτι, είδαν τον 29χρονο να κάθεται σε μια πολυθρόνα του σαλονιού, να κοιτά σαστισμένος και μπροστά να κείτεται η νεκρή μητέρα του. Ο 29χρονος φέρεται να κατάφερε πολλά χτυπήματα στην ίδια του τη μάνα που δεν άντεξε και υπέκυψε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Star, οι γείτονες άκουσαν «τσιρίδες και φωνές». Ο 29χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για αυτό οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο.
star, intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eurobasket: Βαριά ήττα με 68-94 για την Εθνική στον ημιτελικό με την Τουρκία
- Η Κίνα καταδίκασε τον διάπλου αμερικανικού και βρετανικού πολεμικού πλοίου του Στενού της Ταϊβάν
- Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά 49χρονος που έπεσε από τα 8 μέτρα στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου
- Έκανε «3.000 αιτήσεις» για δουλειά χωρίς επιτυχία και αγανάκτησε – Δείτε το viral video στο Tik Tok
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση καθαρισμού της Ν. Παραλίας από τις μουντζούρες- «Ο δημόσιος χώρος είναι το μεγάλο σπίτι μας»
- Οι αιωνόβιοι σπάνε ρεκόρ στην Ιαπωνία – Έφτασαν σχεδόν τους 100.000, ενώ ο πληθυσμός μειώνεται
- Γεωπολιτικές αναταράξεις: Νέα ευκαιρία για την Ρωσία σε περιοχή επιρροής ΗΠΑ και Βρετανίας!
- Eurobasket: Ο Ευτύχης Μπλέτσας δίνει τον παλμό των Ελλήνων στη Λετονία – “Σήκωσε το…”, vid
- Το Ισραήλ απορρίπτει το ψήφισμα του ΟΗΕ για λύση δύο κρατών στο παλαιστινιακό – “Η ΓΣ είναι ένα πολιτικό τσίρκο”
- Νέο σύστημα ψηφοφορίας για τις εκλογές στην Ελλάδα πρότεινε αρχηγός κόμματος
Κύρια Θέματα

















