Θα δικαιωθεί ο Ντμιτρίεφ; Έρχονται αυτά στην Ευρώπη;

Τι ανήρτησε

Ο Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου της Ρωσίας για επενδύσεις και οικονομική συνεργασία, Κίριλ Ντμιτρίεφ, ξαναχτύπησε με ανάρτησή του στο X, αναφερόμενος προφανώς στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, με φόντο τις εξελίξεις σε σχέση με τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή και την ενέργεια:

«Η Ούρσουλα οργάνωσε τα lockdown και τη λογοκρισία λόγω COVID. Τώρα, μια έμπειρη Ούρσουλα θα κάνει τα ενεργειακά lockdown και την λογοκρισία. Οι μέθοδοι παραμένουν οι ίδιες: εκτροπή και να κάνεις τους άλλους να πληρώσουν για τις γραφειοκρατικές στρατηγικές αποτυχίες».

Πράγματι θα έρθουν ξανά ενεργειακά lockdownκαι μέτρα με αφορμή τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή και τις συνέπειες που λέγεται πως έχει σε σχέση με την οικονομία;

Θα δικαιωθεί ο Ντμιτρίεφ;

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί