Συνελήφθη,το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος ένας 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 19χρονος απειλούσε την ανήλικη, με την οποία διατηρούσε σχέση, ότι θα προβεί σε διαμοιρασμό προσωπικών τους στιγμών, αν διέκοπταν τη σχέση τους, όπως εκείνη επιθυμούσε. Παράλληλα, ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στην ανήλικη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του.
Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν κινητό θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη φυλακή o ιερέας YouTuber και άλλα τρία μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών
- Το «σκοτεινό» σχέδιο εναντίον της Ρωσίας απέτυχε
- Συνελήφθη 19χρονος για revenge porn σε βάρος ανήλικης – Την απειλούσε ότι θα δημοσίευε προσωπικά της βίντεο
- Αλευροσκώληκες, έντομα, γρύλοι: Προωθούν τα έντομα για τροφή των αστροναυτών και στο διάστημα
- Πάνω από 100.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- Ο Αμπάς υπόσχεται “μεταρρυθμίσεις” στην Παλαιστινιακή Αρχή και ταχεία διεξαγωγή εκλογών
- Ελβετία: Πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια για ένα μπλε διαμάντι σε δημοπρασία του Christie’s
- Δύσκολα τα πράγματα για τον Ζελένσκι! Θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κρίση;
- Μικελάντζελο Πιστολέτο: Ο 92χρονος καλλιτέχνης παρουσίασε έργο του στη σκιά των Μεγάλων Πυραμίδων της Γκίζας, vid
- Τα νεότερα για το τουρκικό C-130 που συνετρίβη – Πώς το έμαθε ο Ερντογάν









