Στον απόηχο του χτυπήματος από ιρανικό drone σε βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ο πολιτικός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε τα εξής:
«Δεδομένων των επιθέσεων του Ιράν στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Ελληνοκυπριακή Διοίκηση, ακόμη και αν δεν είναι σκόπιμα στοχευμένες, είναι επείγουσα ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την αεράμυνα της “ΤΔΒΚ”, λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα παράπλευρων απωλειών.
Η εγκυρότητα των επικρίσεών μας σχετικά με την καθυστέρηση στην κατασκευή του αντιτορπιλικού αεράμυνας TF-2000, το οποίο μπορεί να παρέχει προωθημένη άμυνα, αναδεικνύεται με την πραγματική κατάσταση.
Θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε κρίσιμα έργα της Αμυντικής Βιομηχανίας που επηρεάζουν την εθνική μας ασφάλεια και διαφύλαξη και όλοι οι πόροι θα πρέπει να διατεθούν σε αυτά τα έργα».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιταλός ΥΠΕΞ για ΗΠΑ και Ισραήλ: «Αποφάσισαν αυτόνομα και σε καθεστώς μυστικότητας πότε να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις»
- Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ευλογιάς προβάτων στην Ήπειρο
- Μ. Ανατολή: Έκτακτη τηλεφωνική επικοινωνία του Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Εμίρη του Κατάρ
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών
- Ανώτατος Αμερικανός στρατιωτικός για το μέλλον του πολέμου: «Θα χρειαστεί χρόνος»
- Νεκρή και η σύζυγος του Χαμενεΐ
- Απρόσμενη απόφαση από Μακρόν: Η Γαλλία θα αυξήσει τις πυρηνικές της κεφαλές, vid
- Πόλεμος στη Μ. Ανατολή: Την Τετάρτη συγκαλείται το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
- Υπουργός Πολέμου ΗΠΑ: «Τέλος οι ηλίθιοι πόλεμοι πολιτικής ορθότητας – Χτυπάμε αμετανόητα», vid
- Πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αθηνών για την ενίσχυση της Αίγινας με 90 παλέτες εμφιαλωμένο νερό









