Ο Πάτρικ Μουρ προειδοποιεί ότι αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου ένας «τεράστιος αριθμός πολύ ισχυρών οργανώσεων και ελίτ» ζητά περιττές και επικίνδυνες πολιτικές, πολλές από τις οποίες είναι υπερβολικά εστιασμένες στο κλίμα.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο συνιδρυτής και πρώην Πρόεδρος της Greenpeace, Δρ. Πάτρικ Μουρ , αντιτάχθηκε σθεναρά στο αριστερό σχέδιο ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στην γη. Αντίθετα, πιστεύει ότι η ανθρωπότητα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα από ό,τι στους προηγούμενους αιώνες, χάρη στην επιστήμη και τις καινοτομίες.
Ο Μουρ προειδοποιεί ότι αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου ένας «τεράστιος αριθμός πολύ ισχυρών οργανώσεων και ελίτ» ζητά περιττές και επικίνδυνες πολιτικές, πολλές από τις οποίες είναι υπερβολικά εστιασμένες στο κλίμα. Αυτές οι πολιτικές δεν είναι παρά ένα «σύμφωνο αυτοκτονίας», δηλώνει ο Μουρ.
Ο Μουρ, ο οποίος αρχικά ήταν συνιδρυτής της Greenpeace, ανέφερε τι συνέβη όταν η οργάνωση έγινε πιο εμφανής και καταλήφθηκε από αριστερούς διεθνιστές-εξτρεμιστές.
Ο Moore έχει πτυχίο Βιολογίας και Ph.D. Η Ecology είναι επιτυχημένος συγγραφέας και ανώτερος συνεργάτης στο The Heartland Institute. Είναι επίσης διευθυντής του co2coalition.org, ενός συνασπισμού που επιδιώκει να συμμετάσχει σε μια ενημερωμένη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή, τον ρόλο των ανθρώπων στο κλιματικό σύστημα, τους περιορισμούς των κλιματικών μοντέλων και τις συνέπειες των υποχρεωτικών μειώσεων στις εκπομπές CO2.
Εκφράζει σοβαρές αμφιβολίες για την αφήγηση της κλιματικής αλλαγής που προκαλείται από το CO2 που κυριαρχεί στον ακαδημαϊκό χώρο, την πολιτική και τις ειδήσεις και επικρίνει το δόγμα του Klaus Schwab «να μην έχεις τίποτα και να είσαι ευτυχισμένος».
«Ο ολοκληρωτισμός και η δικτατορία ελλοχεύουν σε όλο τον κόσμο τώρα… Έχουμε μια πραγματικά τρομακτική κατάσταση τώρα όπου [βιώνουμε] ένα είδος νοοτροπίας αγέλης, που δεν βασίζεται στην λογική. Η επιστήμη χρησιμοποιεί τα λόγια της για να πείσει τους ανθρώπους ότι έχουμε μια «κλιματική καταστροφή» ή μια «κλιματική έκτακτη ανάγκη»».
Δείτε ένα απόσπασμα από λεγόμενά του:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κερτ Ράσελ: Ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται στη νέα του σειρά, ζει όπως ο ίδιος στην πραγματικότητα
- Ηράκλειο – Eμπορία ανθρώπων: Προσωρινά κρατούμενος ο φερόμενος ως ανώτατο στέλεχος και η σύζυγός του
- Η γαλλική κυβέρνηση ζήτησε από τα διυλιστήρια να αυξήσουν την παραγωγή τους “προσωρινά”
- Απάντηση Φάμελλου σε Ανδρουλάκη για συμμετοχή στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Κατεδάφιση ακατάλληλου σχολικού κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τι θα ανεγερθεί στη θέση του
- Διάψευση έρχεται από το Ιράν: «Δεν έχουν διεξαχθεί διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ»
- “Ευγνώμων” ο καγκελάριος της Γερμανίας για την αναβολή των επιθέσεων σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας στο Ιράν
- Αλ. Σδούκου: Η κοινωνική συνοχή, πρώτο μας μέλημα
- Ο Στάρμερ χαιρέτισε τις αναφορές για συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
- Κρεμλίνο: Παρακολουθούμε τις αντικρουόμενες δηλώσεις σχετικά με το Ιράν









