Ελέγχους πραγματοποίησε ο Ε.Φ.Ε.Τ. και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021.Συγκεκριμένα, ο φορέας προέβη σε δειγματοληψία προϊόντος σνίτσελ κοτόπουλου με την επωνυμία «ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, Mama Mia», που παρασκευάζεται από την επιχείρηση «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ Α.Ε.» για λογαριασμό της «Ι. ΕΥΘΥΒΟΥΛΗ ΔΙΑΔΟΧΟΙ Ο.Ε.».
Πρόκειται για συσκευασία βάρους 800γρ., με ημερομηνία κατάψυξης 31 Αυγούστου 2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 31 Αυγούστου 2022.
Το προϊόν εξετάστηκε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ και διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. (σαλμονέλα) στο ανωτέρω δείγμα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρέμε Πούτιν! Ο Μακρόν αποφάσισε να στείλει 3 Rafale στην Πολωνία!
- Ουκρανικά drones έπληξαν κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Τι ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Οδηγούν την Γερμανία στον όλεθρο
- «Δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος», σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- “The Complete Johnny Cash”: Η σπάνια συλλογή με όλο το στιχουργικό έργο του θρυλικού τραγουδιστή
- Νέα δημοσκόπηση: Πού βρίσκεται η ΝΔ μετά τις εξαγγελίες της ΔΕΘ – Πόσοι θα ψήφιζαν «ένα κόμμα Τσίπρα»
- Daniel Day-Lewis: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 8 χρόνια – “Ποτέ δεν σκόπευα να αποσυρθώ”
- Άκης Σκέρτσος: 18 θετικές αλλαγές στην εκπαίδευση
- Diella: Η “αδιάφθορη” υπουργός -προϊόν AI- θα χειρίζεται τις δημόσιες συμβάσεις στην Αλβανία
- Το FBI έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτου σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ
Κύρια Θέματα

















