«Να χτυπήσουμε κάθε ρωσικό πλοίο στην Μαύρη Θάλασσα»! Ποιοι ζητούν ΠΥΡΗΝΙΚΟ ολοκαύτωμα με Ρωσία

Δεν υπάρχουν πιέσεις μόνο στον Πούτιν...

Ο απόστρατος στρατηγός του αμερικανικού στρατού, David Petraeus, έχει προβλέψει ότι η Ουάσιγκτον θα ηγηθεί μιας καταστροφικής απάντησης σε οποιαδήποτε ρωσική πυρηνική επίθεση στην Ουκρανία, εξαφανίζοντας όλες τις δυνάμεις και τις στρατιωτικές βάσεις της Μόσχας στην περιοχή και όπως αντιλαμβάνεται κανείς θα γίνει ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ στον πλανήτη!!!

Ο Patraeus, ο οποίος υπηρέτησε για λίγο ως διευθυντής της CIA μετά την αποτυχία της στρατηγικής του για την καταπολέμηση της εξέγερσης στο Αφγανιστάν, είπε σε συνέντευξη στο ABC News την Κυριακή: «Θα απαντούσαμε καθοδηγώντας το ΝΑΤΟ, μια συλλογική προσπάθεια, που θα απομακρύνει κάθε ρωσική συμβατική δύναμη που μπορούμε να δούμε στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία και επίσης στην Κριμαία και σε κάθε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα».

Ο απόστρατος στρατηγός παραδέχτηκε ότι μιλούσε υποθετικά και δεν γνώριζε τα σχέδια της κυβέρνησης Μπάιντεν. Ο Patraeus πρόσθεσε μεν ότι η Ουάσιγκτον θα πρέπει να αποφύγει μια ανταλλαγή «πυρηνικά με πυρηνικά» , «αλλά θα πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα».

Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι ΗΠΑ θα πήγαιναν σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πόλεμο με την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του κόσμου, καθώς ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τον περασμένο μήνα ότι η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για να προστατεύσει την Ρωσία και τον λαό της εάν η εδαφική ακεραιότητα της χώρας τεθεί σε κίνδυνο. Ο Λευκός Οίκος το ερμήνευσε ως απειλή για χρήση πυρηνικών κατά της Ουκρανίας και απάντησε απειλώντας με «καταστροφικές συνέπειες». ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ!!!

Όσο και αν ο πόλεμος της Ουκρανίας μοιάζει πλέον στημένος, προκειμένου να καταστραφεί η οικονομία της Ευρώπης κα να μοιραστούν τα όποια κέρδη οι διεθνιστές των ΗΠΑ (Μεγάλη Επανεκκίνηση και χούντα στην Δύση) με την Ρωσία (οικονομική πανδαισία στην Μόσχα), η «Αρκούδα» παραμένει απρόβλεπτη.

Οι προβλέψεις του Πετρέους ακολουθούν παρόμοια τολμηρά σχόλια τον περασμένο μήνα από τον απόστρατο στρατηγό του αμερικανικού στρατού Μπεν Χότζες, ο οποίος επέβλεψε τις δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη από το 2014 έως το 2018. Ο Χότζες ισχυρίστηκε ότι η Ουάσιγκτον θα μπορούσε να απαντήσει σε ένα πυρηνικό χτύπημα κατά της Ουκρανίας εξολοθρεύοντας ρωσικές βάσεις στην Κριμαία ή καταστρέφοντας Στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Μόσχας. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ!!!

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί