«Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας. Είναι οι μέρες που μας καλούν να σταθούμε λίγο πιο κοντά ο ένας στον άλλον, να κοιτάξουμε γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και να θυμηθούμε τι έχει πραγματικά αξία».
Όπως αναφέρει: «Στην Περιφέρεια Αττικής θέλουμε αυτές οι ημέρες να ανήκουν σε όλους. Στις οικογένειες, στα παιδιά, στους νέους μας, αλλά και σε όλους όσοι δοκιμάζονται, νιώθουν μόνοι ή έχουν ανάγκη από ένα χέρι βοήθειας και μια ζεστή αγκαλιά. Για εμάς, η κοινωνική συνοχή δεν είναι σύνθημα – είναι καθημερινή ευθύνη.
Τα Χριστούγεννα μάς θυμίζουν ότι οι κοινωνίες προχωρούν μπροστά όταν δεν αφήνουν κανέναν πίσω. Όταν μοιράζονται, στηρίζουν και στέκονται με αξιοπρέπεια απέναντι στις δυσκολίες.
Εύχομαι αυτές οι γιορτινές μέρες να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας. Να είναι μέρες ξεκούρασης, ζεστασιάς και ουσιαστικών στιγμών με τους ανθρώπους μας.
Χρόνια πολλά, με υγεία, αγάπη και ανθρωπιά για κάθε γειτονιά της Αττικής μας».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τέλεση της Θείας Λειτουργίας στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
- Ζαχάροβα: Οι λαοί της Ευρώπης κουράστηκαν να δίνουν τα λεφτά τους στον Ζελένσκι, vid
- Τραγωδία στο Νησέλλι Ημαθίας: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο
- Ληστές για κλάματα: Πήραν το ΑΤΜ… όμηρο, vid
- Το χριστουγεννιάτικο μετρό στη Μόσχα είναι το κάτι άλλο, vid
- KKE για αγρότες: «Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση… είναι βέβαιο ότι θα φάει τα μούτρα της»
- Ποιός ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» βάζοντας τον… Αλλάχ μέσα;
- Μόσχα: Υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης για 1.300 άστεγους και οικονομικά ευάλωτους παρουσία Χ. Δούκα
- Ν. Χαρδαλιάς: «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας»









