Με τον Πούτιν στην ειρήνη ή στον πόλεμο! Ξεκινάει κρίσιμη περίοδος

Τι μεταδίδεται...

‘Κατά τα επόμενα έξι χρόνια, η Ρωσία θα συνεχίσει να «επαναπροσδιορίζεται» υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στον πολυπολικό κόσμο’!

Αυτό δήλωσε στο Sputnik ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Σκοτ ​​Ρίτερ!

Οι τριήμερες προεδρικές εκλογές στην Ρωσία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, με τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων να επιλέγουν να διατηρήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην εξουσία για μια νέα εξαετή θητεία, επομένως μέχρι το 2030, χρονιά ορόσημο για τους διεθνιστές!

“Οι Ρώσοι Ψήφισαν για την διατήρηση ενός συστήματος και την υπεράσπιση του έθνους. Απλώς συνέβη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο άνθρωπος που θα προσωποποιήσει τις επιθυμίες του έθνους για τα επόμενα έξι χρόνια”, επεσήμανε ο Ρίτερ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ως «πράξη πολέμου» το πρόσφατο ηχητικό πως Γερμανοί στρατιωτικοί σχεδιάζουν χτύπημα στην Κριμαία

Ο Ρίτερ είπε πως κατά την νέα εξαετή θητεία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, θα δει κανείς «μια Ρωσία σε μετάβαση, μια Ρωσία που συνεχίζει να επαναπροσδιορίζεται ως προς τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με τον ολοκαίνουργιο πολυπολικό κόσμο».

Σύμφωνα με τον Ritter, τα επόμενα έξι χρόνια θα γίνουν μάρτυρες «μιας ζωντανής ρωσικής οικονομίας που πρόκειται να επαναπροσδιοριστεί και να ενσωματωθεί στην παγκόσμια οικονομία».

Επομένως με τον Πούτιν οι Ρώσοι θα πορευτούν στην ειρήνη ή, αν συνεχιστούν τα διεθνιστικά σχέδια μέσω Αμερικής, Γερμανίας και λοιπών, στον πόλεμο! μία κρίσιμη περίοδος!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί