Ιταλίδα βουλευτής εξαπολύει ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ για «θανάτους εμβολιασμένων»! Στην Ελλάδα Σ-Ι-Ω-Π-Η από τους 300, vid

Ανησυχία σοβαρών πολιτικών και επιστημόνων για την εντιεπιστημονικότητα που δείχνει να επικρατεί...

Η Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κουνιάλ τους στέλνει αδιάβαστους μέσα στο κοινοβούλιο της χώρας.

Στην Ελλάδα, ΑΚΟΜΑ να ακουστεί, μία ανάλογης βαρύτητας παρέμβαση και με επιχειρήματα (ακούγονται μόνο κάτι κορώνες εδώ και εκεί από γραφικές καρικατούρες της Βουλής)

Η τοποθέτηση της Ιταλίδας βουλευτή βασίστηκε σε συγκεκριμένα στοιχεία, όπως ισχυρίστηκε.

Μεταξύ άλλων ανάφερε:

«Σύμφωνα με το επίσημο βρετανικό έγγραφο υγείας που δημοσιεύτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 λέει ότι οι περιπτώσεις της παραλλαγής Δέλτα εώς και τις 29 Αυγούστου υποδεικνύουν 1798 θανάτους εκ των οποίων 536 μη εμβολιασμένοι το 30 τοις εκατό, 1233 εμβολιασμένοι, που είναι το 69 τοις εκατό του συνόλου. Επομένως η θνησιμότητα για τους τους εμβολιασμένους, είναι υπερδιπλάσια σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο φόβος δεν προέρχεται από τους πολίτες, ο φόβος ήταν το κλειδί για εκείνους που διαχειρίστηκαν και συνεχίζουν να διαχειρίζονται την κατάσταση, κατέχοντας κυβερνητικές θέσεις.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το green pass θα βελτιώσει την ζωή μας. Είναι το εργαλείο για την οριστική εγκαθίδρυση μιας βασισμένης στον φόβο (εξουσίας)»

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το εμβόλιο είναι η μόνη εναλλακτική λύση, επειδή δεν είναι εμβόλιο αλλά πειραματική γονιδιακή θεραπεία και παρανομείτε, αναγκάζοντας με έμμεσο τρόπο τους Ιταλούς να ενεργούν ως ινδικά χοιρίδια σε αυτό το πείραμα.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή επειδή δεν ξέρετε καν τι περιέχουν».

Δείτε σημαντικό απόσπασμα από την ομιλία της:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί