Ιστορικά αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στην 38η διεθνή έκθεση κλασικών αυτοκινήτων στο Τορίνο

Στην 38η διεθνή έκθεση κλασικών αυτοκινήτων Automotoretrò (30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου), που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πρώην εργοστασίου της Fiat στο Lingotto (Τορίνο), το τμήμα κλασικών αυτοκινήτων της FCA θα πάρει μέρος με μια σειρά μοναδικών μοντέλων των εταιρειών Alfa Romeo, Fiat, Lancia και Abarth. Οι λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου θα μπορούν, μεταξύ […]

Στην 38η διεθνή έκθεση κλασικών αυτοκινήτων Automotoretrò (30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου),

που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πρώην εργοστασίου της Fiat στο Lingotto (Τορίνο), το τμήμα κλασικών αυτοκινήτων της FCA θα πάρει μέρος με μια σειρά μοναδικών μοντέλων των εταιρειών Alfa Romeo, Fiat, Lancia και Abarth.

Οι λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να απολαύσουν από κοντά την ALFA 24HP του 1910, που αποτελεί το μοντέλο που σηματοδοτεί τη γέννηση της μάρκας.

Φέτος πραγματοποιούνται τα 40α γενέθλια του Fiat Panda, ενός πραγματικού συμβόλου για τη μάρκα, αλλά και γενικότερα την αυτοκίνηση. Στην έκθεση θα παρουσιαστεί ένα από τα πρώτα Panda 30 (1980) που κατασκευάστηκαν.

Τέλος, το κοινό θα δει από κοντά σε μία Lancia Delta HF Intergrale που βρίσκεται στη φάση ανακατασκευής με τους νέους προφυλακτήρες, οι οποίοι θα κατασκευάζονται και πάλι με τις πρωτότυπες μήτρες και μεθόδους παραγωγής για όσους έχουν στην κατοχή τους το ιστορικό αυτό μοντέλο και θέλουν να ανανεώσουν το προφίλ του.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί