Η διοίκηση του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια κατηγόρησε το Κίεβο για επίθεση με drone σε στάση λεωφορείου

Τι σημειώθηκε

Η διορισμένη από την Μόσχα διοίκηση του πυρηνικού σταθμού στην Ζαπορίζια της Ουκρανίας, ο οποίος βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων, κατηγόρησε το Κίεβο για την επίθεση με drone σε στάση λεωφορείου στην πόλη Ενερχοντάρ.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της διοίκησης, μέσω Telegram, «οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν στοχευμένη επίθεση» σε στάση λεωφορείου όπου εργαζόμενοι στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια περίμεναν για να μεταβούν στην εργασία τους. Διευκρινίζει πως ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 17 τραυματίστηκαν.

«Το καθεστώς του Κιέβου επιδεικνύει για ακόμη μια φορά την πρόθεσή του να θέσει σε κίνδυνο ζωές αμάχων και την ασφάλεια των πυρηνικών εγκαταστάσεων», αναφέρει το μήνυμα στο Telegram.

Προβληματίζει άπαντες η επικινδυνότητα του σημείου.

Θα βρεθεί κάποια λύση;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί