Η Βάπτιση το Πάσχα!

Μια πολύ ωραία  χρονική  περίοδος για να βαπτιστεί το παιδάκι σας είναι σίγουρα το Πάσχα!

Είναι η περίοδος που τα λουλούδια ανθίζουν και μια πανδαισία χρωμάτων κυριαρχεί παντού δίνοντας ένα θερμό καλωσόρισμα στην Άνοιξη και φτιάχνοντας την διάθεση μικρών και μεγάλων!

Το Πάσχα οι ιδέες για διακόσμηση είναι πολλές, είτε μπορείτε να κινηθείτε σε καθαρά ανοιξιάτικες επιλογές είτε σε πασχαλινές. Μπορείτε δηλαδή να εντάξετε στην διακόσμηση σας, πασχαλινά αυγά, κουνελάκια, ανοιξιάτικα λουλούδια κ.α. Τα χρώματα που ταιριάζουν στην εποχή είναι το κρεμ, το λευκό, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το λιλά ,το κόκκινο αλλά και το πράσινο θα ήταν μια καλή επιλογή αφού παραπέμπει σε φρέσκα πράσινα φυλλαράκια των δέντρων. Όλα αυτά βέβαια μπορούν να συνδυαστούν και με το μπλε του ουρανού.

Δώστε την δική σας πινελιά φτιάχνοντας κάποια από τα διακοσμητικά της βάπτισης τις μπομπονιέρες ή τα γλυκά μόνοι σας.

Η πρόσκληση της βάπτισης  θα μπορούσε επίσης να ακολουθεί το πνεύμα της εποχής. Δηλαδή να είναι σε χρώματα της άνοιξης όπως είναι τα παραπάνω ακόμα και να έχει π.χ. σαν βάση ένα πασχαλινό κουνελάκι ή ένα γλυκό κοτοπουλάκι που θα ενθουσιάσει τoυς μικρούς μας φίλους! !

Όσο για το μενού της βάπτισης  ποιά θα μπορούσε να είναι καλύτερη επιλογή από παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα! Eνα γλυκάκι σε σχήμα πασχαλίτσας, πασχαλινά σοκολατένια αυγά αλλά και γλυκά της εποχής θα σας βάλουν ακόμα περισσότερο στο κλίμα της περιόδου και θα κάνουν την βάπτιση του παιδιού σας μοναδικη!

(olagiativaptisi) 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί