Σημαντικό μποτιλιάρισμα επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας το απόγευμα της Πέμπτης με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην Αττική όπου σε κάποιες περιπτώσεις οι ουρές ξεπερνούν ακόμα και το χιλιόμετρο.
Σημαντικές καθυστερήσεις εντοπίζονται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση είναι πιο αυξημένη και ξεκινά από το Μοσχάτο και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση.
Στους υπόλοιπους δρόμους της Αττικής η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στην άνοδο της Κηφισίας, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη έως και το Χαλάνδρι, ενώ στο καθοδικό ρεύμα τα οχήματα κινούνται σημειωτόν μέχρι και το Καλλιμάρμαρο. Στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, κατά τμήματα στην Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Συγγρού και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά θα συναντήσουν επίσης αυξημένη κίνηση οι οδηγοί.
(cnn. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαραθώνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 8/11 λόγω λαμπαδηδρομίας
- Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε στον αέρα επειδή τον ενοχλούσε παρέα παιδιών!
- Σ. Παπασταύρου: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει την ενεργειακή στρατηγική της ευρύτερης περιοχής»
- Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ επισκέφθηκε την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην κορεατική χερσόνησο
- Κ. Χατζηδάκης: Θα εξηγηθεί το πρόβλημα των ΕΛΤΑ και όπου είναι εφικτό θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις
- Χαλκιδική: Χρηματοδότηση για παρέμβαση ανάπλασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μεγάλη Παναγία
- Τυχαίο; Η βεντέτα στην Κρήτη άνοιξε ξανά θέμα οπλοκατοχής! Τι ειπώθηκε
- Δικαστής μπλόκαρε προσωρινά την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ
- Θ. Κοντογεώργης για ΕΛΤΑ: “Ήταν μια αναγκαία απόφαση” – “Ατυχής ο επικοινωνιακός χειρισμός”
- Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον τον υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας









