Σημαντικό μποτιλιάρισμα επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας το απόγευμα της Πέμπτης με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην Αττική όπου σε κάποιες περιπτώσεις οι ουρές ξεπερνούν ακόμα και το χιλιόμετρο.
Σημαντικές καθυστερήσεις εντοπίζονται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση είναι πιο αυξημένη και ξεκινά από το Μοσχάτο και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση.
Στους υπόλοιπους δρόμους της Αττικής η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στην άνοδο της Κηφισίας, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη έως και το Χαλάνδρι, ενώ στο καθοδικό ρεύμα τα οχήματα κινούνται σημειωτόν μέχρι και το Καλλιμάρμαρο. Στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, κατά τμήματα στην Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Συγγρού και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά θα συναντήσουν επίσης αυξημένη κίνηση οι οδηγοί.
(cnn. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
Κύρια Θέματα

















