Αυτά τόνισε ο Ρώσος πρέσβης στην Βρετανία για τις σχέσεις Μόσχας-Λονδίνου

Τι σημείωσε

Όπως δήλωσε στο TASS ο Ρώσος πρέσβης στο Ηνωμένο Βασίλειο Αντρέι Κέλιν, σε σχέση με τις ρωσοβρετανικές σχέσεις: «Δεν βλέπουμε καμία βελτίωση. Οι διμερείς σχέσεις, λόγω υπαιτιότητας της βρετανικής πλευράς, βρίσκονται σε παρατεταμένη κρίση».

Αποκάλεσε την τρέχουσα κατάσταση «συνέπεια των κοντόφθαλμων πολιτικών των βρετανικών αρχών».

«Η κυβέρνηση των Εργατικών του Κιρ Στάρμερ ακολουθεί σταθερά μια αντιρωσική γραμμή. Ξεκινά εντελώς αδικαιολόγητους περιορισμούς κατά Ρώσων πολιτών και επιχειρήσεων, ακόμη και εις βάρος της δικής της οικονομίας», σημείωσε , μεταξύ άλλων, ο Κέλιν.

Κατά την γνώμη του, αυτό γίνεται «για να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τις αποτυχίες της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει κοινωνικοοικονομικά ζητήματα που είναι πραγματικά σημαντικά για τη χώρα».

«Ταυτόχρονα, οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας διατηρούνται. Πραγματοποιούνται συναντήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών και Βρετανοί διπλωμάτες στη Μόσχα αλληλεπιδρούν με το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών. Η επικοινωνία συνεχίζεται και μέσω διαφόρων άλλων καναλιών», δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματικής αποστολής, αναφέρει το ρωσικό μέσο.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί