Αυτά έθεσαν υπό έλεγχο οι Ρώσοι τον Σεπτέμβριο

Τι αναφέρεται

Όπως μεταδίδεται, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απελευθέρωσαν 19 οικισμούς στην ζώνη ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με υπολογισμούς του Sputnik βάσει στοιχείων του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Οι περισσότεροι οικισμοί απελευθερώθηκαν στην Περιφέρεια Ντνιεπροπετρόφσκ και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (ΛΔΝ) — οκτώ σε κάθε μία. Στην Περιφέρεια Ντνιεπροπετρόφσκ, οι ρωσικές δυνάμεις απέκτησαν τον έλεγχο των οικισμών Νοβοσελόφκα, Χοροσέγιε, Σοσνόβκα, Νοβοπετρόφσκογιε, Νοβονικολάεφκα, Καλίνοφσκογιε, και ανέλαβαν τον έλεγχο των χωριών Μπερεζόβογιε, Στεπόβογιε.

Στη ΛΔΝ, τον τελευταίο μήνα, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο των οικισμών Φεντόροφκα, Μάρκοβο, Περεγιέζντνογιε, Κίροφσκ, Σεβέρσκ Μάλι και των χωριών Μουράβκα, Μάισκογιε, Σαντριγκολόβο.

Επιπλέον, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο των οικισμών Όλγκοβσκόγιε και Νοβοϊβανόφκα στην περιοχή Ζαπορόζιε και του χωριού Γιουνακόβκα στην περιοχή Σούμι.

Τον Σεπτέμβριο, ο ρωσικός στρατός έδιωξε επίσης πλήρως τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από το δασικό πάρκο Σερεμπριάνσκογιε, μεταξύ της πόλης Κρεμενάγια στην Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ και του χωριού Σερεμπριάνκα στη ΛΔΝ. Η απελευθέρωση του δασικού πάρκου Σερεμπριάνσκι επέτρεψε στα ρωσικά στρατεύματα να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση Κράσνι Λιμάν, συμπεριλαμβανομένης της εισόδου στον οικισμό Γιάμπολ στην ΛΔΝ.

Με πληροφορίες από Sputnik, photo αρχείου EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί