Το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχει αποκλειστεί από την περασμένη Παρασκευή, ενώ το ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα είναι κλειστό για 21η μέρα.
Οι παραγωγοί έχουν δηλώσει ότι θα ανοίξουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, το πρωί, προκειμένου οι πολίτες να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους.
Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, μέλη της συντονιστικής των αγροτών στα Μάλγαρα είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις με την αστυνομία καθώς όπως λένε οι Αρχές τους έχουν θέσει ζήτημα ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων κατά τη μεγάλη έξοδο των Χριστουγέννων αλλά και το θέμα της αποφυγής μετακίνησης πεζών στο οδόστρωμα που είναι ταχείας κυκλοφορίας και τους έχουν ζητήσει να απομακρύνουν παράπηγμα που έχουν στήσει και τρακτέρ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινήσουμε κάτι, να οριοθετήσουν το δρόμο και θα γίνει η κυκλοφορία μια χαρά» υποστηρίζουν.
Ανοικτές οι μπάρες στα διόδια Ωραιοκάστρου: Ρύζι, όσπρια και κηπευτικά θα μοιράζουν οι αγρότες
Οι αγρότες από τα μπλόκα του Δερβενίου αλλά και της Χαλκηδόνας έχουν προγραμματίσει να ανοίξουν τις μπάρες στα διόδια του Ωραιοκάστρου επί της εξωτερικής περιφερειακής οδού έως και τις 15:00 (άνοιγμα των διοδίων έγινε στις 12 το μεσημέρι) για την ελεύθερη διέλευση των ταξιδιωτών.
«Ανεβάζουμε τις μπάρες σε απόλυτη συνεννόηση με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή μπλόκων και με την άδεια της αστυνομίας», διευκρινίζουν. Παραγωγοί από τους αγροτικούς συλλόγους των περιοχών αυτών θα μοιράζουν στους πολίτες ρύζι, όσπρια και κηπευτικά ενώ θα ενημερώνουν για τα αιτήματά τους με σχετικά φυλλάδια.
«Κανείς δεν θα ήθελε να κάνει γιορτές στα μπλόκα, θα μείνουμε μέχρι να μπορούμε να φύγουμε», υποστηρίζουν και οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στα «πράσινα φανάρια» και έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στις άκρες του οδοστρώματος στον κόμβο πριν το αεροδρόμιο. Η λεωφόρος Γεωργικής Σχολής παραμένει κλειστή και η κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπές από την Τροχαία.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Αυστραλοί τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ
- Ντοκιμαντέρ για την καλλιτέχνιδα Άγκνες Ντένες με παραγωγό τον Ίθαν Χοκ
- “Σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί μετρητά εδώ!” – Η χώρα που δεν φαντάζεστε
- Μυτιλήνη: Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο συνδέει την Πέτρα με το επίνειο της τουρκικής πόλης του Αδραμυτίου
- Μακελειό στο Γιοχάνεσμπουργκ: Οπλισμένοι άνδρες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν 9 ανθρώπους
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Αυτό ισχύει για τις αναβολές στράτευσης
- ΕΚΤ: “Βλέπει” χαμηλότερες τιμές ενέργειας και αποκλιμάκωση πληθωρισμού στην ευρωζώνη
- Κ. Τσιάρας: Οικονομική στήριξη της καλλιέργειας μηδικής, λόγω της ευλογιάς
- Διαπραγματεύσεις με τη συμμετοχή των Ευρωπαίων θέλει ο Ζελένσκι
- Έχετε ξαναδεί Βασιλικό ζευγάρι…να πιλοτάρει το ιδιωτικό τους αεροπλάνο; ΒΙΝΤΕΟ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΜΜ
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΜΠΟΡΟΙ









