• Αρχική
  • TOP NEWS
  • Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Οι προετοιμασίες, οι πρώτες αντιδράσεις των αναρχικών και το στήσιμο της εξέδρας (ΦΩΤΟ)

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Οι προετοιμασίες, οι πρώτες αντιδράσεις των αναρχικών και το στήσιμο της εξέδρας (ΦΩΤΟ)

Είδαμε αυτό το ωραίο Ρεπορτάζ του συναδέλφου Κώστα Στάμου.

24 ώρες πριν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Την ίδια ώρα η Αθήνα έχει γεμίσει με υβριστικά φέιγ βολάν κατά της συγκέντρωσης.
Το συλλαλητήριο της Κυριακής 04/02/2018 έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με κεντρικούς ομιλητές τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γιώργο Γραμματικάκη. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν τρεις μητροπολίτες.

Ήδη η Τροχαία έχει δώσει στην δημοσιότητα όλους τους δρόμους που θα είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας λόγω του συλλαλητηρίου, τόσο από απόψε στις 22.00 όσο και από αύριο στις 06.00 το πρωί.

Τεχνικοί στήνουν την κεντρική εξέδρα, οι μεγαφωνικές εγκαταστάσεις έχουν ήδη τοποθετηθεί από την Παρασκευή, ενώ κάποιοι που δεν μπορούν να περιμένουν έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους στο Σύνταγμα με σημαίες και λάβαρα.

Όπως διαβεβαιώνουν οι διοργανωτές, υπάρχει άριστη συνεργασία με την αστυνομία και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα έτσι ώστε να είναι ασφαλές το περιβάλον για όσους θα θέλουν να διαδηλώσουν. Δεν λείπουν ωστόσο οι παραφωνίες.

Υβριστικά φέιγ βολάν κατά του συλλαλητηρίου
Γέμισε το κέντρο της Αθήνας με φέιγ βολάν κατά του συλλαλητηρίου. Το ένα είναι υβριστικό προς αυτούς που θα συμμετάσχουν, ενώ το άλλο δηλώνει συμπαράσταση στους Βαλκάνιους προλετάριους…

 

Δείτε στιγμιότυπα από το Σύνταγμα

Κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει να διαδηλώνουν

Εδικά βαν από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στήνονται στο Σύνταγμα για να υπάρχει ενισχυμένο σήμα

Κάγκελα παντού

Η κεντρική εξέδρα στήνεται στο Σύνταγμα

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu