Οι πολιτικοί δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων αλλά το φρόνημα των Ελλήνων είναι υψηλό (Βίντεο)

Είναι γνωστό ότι οι πολιτικοί δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων (σύμφωνα με τους πολίτες).

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τις πολιτικές πράξεις όχι μόνο αυτής της κυβέρνησης αλλά όλων των κυβερνήσεων, οι οποίες δεν συνάδουν με τον Ελληνικό τρόπο σκέψης.

Ο Υπουργός Άμυνας, επισημαίνει τα εξής στην ημερήσια διαταγή του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821:

Συγκεκριμένα, σήμερα η σκέψη μας είναι στα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης σε κατάσταση ομηρίας. Οι προσπάθειες μας προς την κατεύθυνση της άμεσης επανόδου τους στην πατρίδα συνεχίζονται και ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα κοντά μας. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς», σημειώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κύριος Καμμένος είπε πολλά όμορφα λόγια αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται όμηροι στην Τουρκία για 23η ημέρα. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Υπουργός Άμυνας παρουσιάζει μια «ειρηνική διάθεση».

Το κράτος σε πολλές περιπτώσεις παραγκωνίζει τους Έλληνες και δεν τους δίνει σημασία (εκτός από όταν διανύουμε προεκλογική περίοδο).

Βέβαια το ότι οι πολιτικοί είναι πολύ «μικροί» τις περισσότερες φορές δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε κάτι παράξενο. Ευτυχώς όμως υπάρχουν ακόμα Έλληνες με Ε κεφαλαίο.

 Άσχετα από τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες, ο μέσος Έλληνας έχει υψηλό φρόνημα. Η αγάπη για το ΕΘΝΟΣ είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται από το ότι στα συλλαλητήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μαζεύτηκαν εκατομμύρια.

Όλοι οι Έλληνες περιμένουν με αγωνία και χαρά την 25η Μαρτίου και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία:

Οι Τούρκοι έχουν βάλεις το στόχαστρό τους 18 νησιά αλλά τελικά είναι σίγουρο ότι θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει αν τολμήσουν να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο ταλαιπωρημένος από τα οικονομικά προβλήματα λαός, δεν το βάζει κάτω και δεν κάνει εκπτώσεις στα εθνικά θέματα.

Ακόμα και μέσω της τσεκουρωμένης ιστορίας μάθαμε ότι οι Έλληνες ανέκαθεν πολεμούσαν για την ελευθερία. Μπορεί λοιπόν σε πολλές περιπτώσεις οι Έλληνες να κάνουν εντελώς χάλια πολιτικές επιλογές αλλά ένα είναι σίγουρο:

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...