• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κύπρος: Αντιδράσεις κατά του «El Diablo» έξω από το ΡΙΚ! – 12άρι έδωσε ο Lucifer! (vid)

Κύπρος: Αντιδράσεις κατά του «El Diablo» έξω από το ΡΙΚ! – 12άρι έδωσε ο Lucifer! (vid)

Oι διαμαρτυρόμενοι αναφέρουν ότι το τραγούδι αποτελεί ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις.

Μια ημέρα μετά την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον ημιτελικό της Eurovision, έξω από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Το Κίνημα Χριστιανική Αντίσταση διαμαρτύρεται για το τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, με τον τίτλο «El Diablo».

Έξω από το ΡΙΚ βρέθηκαν 30 με 40 διαμαρτυρόμενοι, οι οποίοι κρατούσαν πανό που έγραφε: «η Κύπρος αγαπάει τον Χριστό» και εικόνες, ενώ ακούγονταν εκκλησιαστικοί ύμνοι από́ μεγάφωνα.

Υπενθυμίζεται ότι διαμαρτυρίες για την επιλογή του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν και το προηγούμενο διάστημα με πολίτες να φωνάζουν ενάντια στο «El Diablo».

Σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους το τραγούδι αποτελεί ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις, διακηρύττει την υποταγή του ανθρώπου στο σκότος και τον εξευτελισμό και προσβάλλει τον λαό της Κύπρου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

protothema

Δείτε το τραγούδι που “άναψε φωτιές” στην Κύπρο:

Τώρα αν σας πούμε ότι έδωσε 12αρι ο Lucifer θα φανεί αστείο:::

Κι όμως! Με ένα κολάζ η ανάρτηση του Netflix στα social media δείχνει τον πρωταγωνιστή της σειράς «Lucifer», Tom Ellis, να δίνει 12άρι στην Έλενα Τσαγκρινού, με αφορμή τον τίτλο του κομματιού «El Diablo».

photo vid screenshot